Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα του στην Πάτρα

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα του στην Πάτρα

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η ομάδα ελληνικού μουσικού θεάτρου «Σπείρα Σπείρα» παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά με τίτλο

«Δε μασάμε 2012 φιλιά» στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου 2012.

 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ
Η ΑΓΛΑΪΑ ΠΑΠΠΑ

 

Ξεκίνησε ως μία κρυφή συνωμοσία στη μουσική-θεατρική σκηνή «Αθηναΐς», για 4 Τετάρτες και θέριεψε κι απλώθηκε, παίρνοντας παράταση για άλλες τόσες, αφού τα εισιτήρια ξεπουλήθηκαν πριν καλά - καλά δοθεί η ανακοίνωση της παράστασης!

 

Τραγούδια, σκετς, χιούμορ, τόλμη, διαμαρτυρία είναι τα υλικά της παράστασης, που δε «μασάει» να εκτεθεί, να διαμαρτυρηθεί, να σατιρίσει.

 


Αγαπημένα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη και όχι μόνο, σατιρικές μετασκευές γνωστών τραγουδιών, πικρή σάτιρα και  όλα αυτά ζυμωμένα με μπόλικο αυτοσχεδιαστικό οίστρο. Το γέλιο διαδέχεται το θυμό.... τον έρωτα η πίκρα...

 

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στην καλύτερή του στιγμή και ο θίασος των αγοριών της Ομάδας Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου  Σπείρα Σπείρα, πρωταγωνιστές  στις επάλξεις.

 


Μαζί τους, συνοδοιπόρος, η υπέροχη ηθοποιός με τις περγαμηνές, Αγλαΐα Παππά, επιθετική και σαγηνευτική στα τραγούδια που μοιράζεται με το θίασο αλλά και εσωστρεφής στο Μονόλογο της Λυσιστράτης του Μέλλοντος ( από το έργο – προέκταση της αριστοφανικής κωμωδίας, που έχει στο συρτάρι του ο Σταμάτης Κραουνάκης).

 


     
Η παράσταση , κατά γενική ομολογία κοινού και κριτικών, είναι εντός του παλμού της εποχής , τολμώντας  να ψηλαφίσει το συλλογικό τραύμα και να ξαναχτίσει  την καινούργια ζωή....

 

 

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου η παράσταση φιλοδοξεί να κάνει «συνένοχους» τους θεατές της «Ακτής Δυμαίων», κινητοποιώντας το ομαδικό, συλλογικό αίσθημα.

 

«ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ 2012 ΦΙΛΙΑ»
Παίζουν και τραγουδούν μαζί με το Σταμάτη Κραουνάκη:

Χρήστος Γεροντίδης
Μπάμπης Γούσιας
Jerome Kaluta
Θανάσης Καραθανάσης
Χρήστος Μουστάκας
Δημήτρης Μπογδάνος
Κώστας Μπουγιώτης
Γιώργος Στιβανάκης

 

Στα δύο πιάνα ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Άρης Βλάχος

Έκτακτη συμμετοχή η Αγλαΐα Παππά

 

 

Σχετικές ειδήσεις
«Όλοι ένα» Φίλα με: O Σταμάτης Κραουνάκης στα Βριλήσσια
06.09.2016 12:21
«Όλοι ένα» Φίλα με. Ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια, στις 10 Σεπτεμβρίου 2016.
«Όλοι ένα» Φίλα με: O Σταμάτης Κραουνάκης στη Νέα Μάκρη
08.08.2016 15:37
«Όλοι ένα» Φίλα με. Ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται στο Αμφιθέατρο Πολιτιστικού & Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης, στις 30 Αυγούστου 2016.
«Όλοι ένα» Φίλα με: O Σταμάτης Κραουνάκης στο Λαύριο
18.07.2016 14:25
«Όλοι ένα» Φίλα με. Μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μετά τη Θεσσαλονίκη, μετά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
24.06.2016 13:53
Ο Σταμάτης Κραουνάκης, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου θα βρεθεί με την Ελένη Ουζουνίδου στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου στις 15 και 16 Ιουλίου 2016, με την παράσταση «8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1838 - Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα προς τα Ελληνόπουλα».
«Όλοι ένα» Φίλα με: Ο Σταμάτης Κραουνάκης σε καλοκαιρινή περιοδεία
16.06.2016 14:28
Μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μετά τη Θεσσαλονίκη, μετά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Σταμάτης Κραουνάκης δίνει καλοκαιρινό ραντεβού σε όλη την Ελλάδα!