Ο Γιάννης Αγγελάκας με την παρέα του, τον Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το νέο μέλος του σχήματος Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον

Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και τον Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα θα δώσουν συναυλία στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, στο Block 33.

Αυτήν την εποχή η ομάδα βρίσκεται στο studio και ηχογραφεί καινούργια τραγούδια. Μέρος αυτής της δουλείας παρουσιάζουν στις φετινές τους συναυλίες.

Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Mε χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, με “ψυχή βαθιά”, καταφέρνει να μας συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή “χωρίς κανόνες”, ερμηνεία του και να απογειώνει τη διάθεση μας σε ένα “αιρετικό” παραλήρημα.

Ο Γιάννης Αγγελάκας πρόσφατα είχε σχολιάσει:

“Η αληθινή μουσική και η τέχνη γενικότερα οφείλει να προφητεύει τα χειρότερα τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως πάντα, στο πιο βαθύ σκοτάδι, άνθιζε η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη. Έχουμε ακόμα πολλά γοητευτικά δύσβατα μονοπάτια να περπατήσουμε. Ας το κάνουμε alltogethernow”

O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Με το Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής. Ο Χρήστος Χαρμπίλας, παλιός συνεργάτης με τον Γιάννη Αγγελάκα, έχει συμμετάσχει και στους Επισκέπτες και στους Λύκους.

Μέσα στον Μάρτη ο Γιάννης Αγγελάκας και η παρέα του εμφανίστηκαν στη Λάρισα, στην Αθήνα και στην Πάτρα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και ξεσηκώνοντας το κοινό. Πάντα χαλαροί, αλλά και πάντα ενθουσιώδεις, είναι συγκινητικοί, από την αρχή έως το τέλος κάθε εμφάνισής τους.