Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

O Λουδοβίκος των Ανωγείων τη Μεγάλη Πέμπτη στο θέατρο Άνεσις - Ανδρέας Βουτσινάς

O Λουδοβίκος των Ανωγείων τη Μεγάλη Πέμπτη στο θέατρο Άνεσις - Ανδρέας Βουτσινάς

Τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα βρεθεί στο Θέατρο Άνεσις – Ανδρέας Βουτσινάς σε μια κατανυκτική

μουσική βραδιά με θέμα τον λαϊκό θρήνο.


Λόγια ειπωμένα από τη Μάνα για τον οριστικά χαμένο. Τραγούδια βαθιάς αγάπης, θρηνητικά μεν αλλά λυτρωτικά. 

 

 

“Τα μοιρολόγια των Ανωγείων είναι ερωτικές ελεγείες και ο Λουδοβίκος ερμηνεύει απέριττα με την πιο ευρηματική μελωδία και με την κατάλληλη συγκινησιακή φόρτιση ”, έγραψε ο Μάνος Χατζηδάκις.
 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων live στο Ρυθμός Stage
14.02.2017 11:58
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τις Παρασκευές 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων παρουσιάζει το «χρώμα της αγάπης» στο Half Note
29.11.2016 13:40
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων έρχεται για πρώτη φορά στο Half Note για να μας παρασύρει στην μαγεία των λυρικών μελωδιών και των ιστοριών του.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στη Gallerie Δημιουργών
14.11.2016 11:17
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων αναρωτιέται «Ποιο το χρώμα της αγάπης» σε μια μουσική παράσταση στην Gallerie Δημιουργών στην Κηφισιά το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ζωντανά στο Ρυθμός Stage
29.03.2016 13:43
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα όπου όπως μας λέει μένει μόνιμα πλέον ξαναβρίσκοντας τη σχέση του με τα βουνά και τους παιδικούς του φίλους, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τα Σάββατα 16 και 23 Απριλίου 2016.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
07.03.2016 10:26
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης, αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα όπου όπως μας λέει μένει μόνιμα πλέον ξαναβρίσκοντας τη σχέση του με τα βουνά και τους παιδικούς του φίλους, για να μας συναντήσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 4 Απριλίου.