Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Chocolart is in town: Μια σοκολατένια έκθεση στο Camp

Chocolart is in town: Μια σοκολατένια έκθεση στο Camp

To Camp, παρουσιάζει τη λαχταριστή πόλη-εγκατάσταση του Γρηγόρη Λαγού από χειροποίητη σοκολάτα της chocolart από το Σάββατο …

31 Μαρτίου 2012.


Συμμετέχουν τα μπαχαρικά, οι ξηροί καρποί & τα αποξηραμένα φρούτα που απογειώνουν την γευστική απόλαυση της σοκολάτας.

 

Ακολουθεί το City Party με τους back to back.

 

Δεδομένο… ένα έργο πανομοιότυπο με τα έργα της σειράς λάθος κλίμακα (διαφορετικό υλικό όμως) σοκολάτα.

Ζητούμενο… η αποδόμηση – κατανάλωση του υλικού και η καταστροφή του έργου…
Αποτέλεσμα… ελπίζουμε σε ένα όμορφο, γλυκό και ευχάριστο βράδυ.

 

 

Γρηγόρης Λαγός

 

H Chocolart είναι μία νέα ομάδα στο χώρο της χειροποίητης σοκολάτας. Η ιδέα για τη δημιουργία της γεννήθηκε σε ένα μικρό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής στον Πειραιά, που μετράει ήδη 30 χρόνια γλυκιάς παράδοσης. Στόχος της είναι να ξεφύγει από την καθιερωμένη γεύση της σοκολάτας, όπως την έχουμε γνωρίσει, να αναδείξει τις πολυάριθμες γευστικές της πτυχές και να δημιουργήσει νέες πρωτότυπες λιχουδιές για κάθε γούστο.

 

Οι back to back είναι μια μουσική , και όχι μόνο, παρέα. Τις μουσικές του Γιώργου, της Ναυσικάς και του Τάκη μπορείτε να τις ακούσετε σε διάφορα μέρη της πόλης όταν παρτάρουν αλλά και στην εκπομπή τους κάθε Σάββατο βράδυ 8-10 στονwww.actradio.gr. Η μουσική είναι το χόμπυ τους ενώ με κέφι ανακαλύπτουν και αναβιώνουν ακούσματα από άλλες εποχές και άλλες ηπείρους.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση του Γιώργου Σταθόπουλου στην Kapopoulos Fine Arts
17.02.2017 14:29
Στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής εστιάζει ο νέος κύκλος έργων που παρουσιάζει ο Γιώργος Σταθόπουλος στη νέα του ατομική έκθεση, που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00-17.00.
Έκθεση του Francesco Moretti στο Φουγάρο
27.01.2017 17:12
Το ΦΟΥΓΑΡΟ παρουσιάζει στη FOUGARO THE GALLERY, από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 6μμ έως την Κυριακή 5 Μαρτίου, την έκθεση του εικαστικού Francesco Moretti με τα πρωτότυπα έργα του για την εικονογράφηση του παιδικού βιβλίου της Χρύσας Σαββάκη με τίτλο «Πού πάει ο ήλιος όταν φεύγει;».
4+2: Ομαδική έκθεση στον Τεχνοχώρο
07.10.2016 11:49
Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος, παρουσιάζει την εικαστική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής «4+2», που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.
Ευθραυστότητα: Έκθεση του Γιώργου Τσεριώνη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών
13.09.2016 11:52
Ο εικαστικός Γιώργος Τσεριώνης, παρουσιάζει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, την έκθεσή του με τίτλο “Ευθραυστότητα”, με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας.
Αντιπραγματισμός: Ομαδική έκθεση στον χώρο τέχνης Ηώς
30.05.2016 12:01
Ο Χώρος Τέχνης Ηώς παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο «Αντιπραγματισμός», μία πρωτότυπη ομαδική έκθεση βασισμένη στη λογική της ανταλλακτικής οικονομίας, από την Πέμπτη 2 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016.