Το Booze Cooperativa παρουσιάζει στο Étage littéraire, τη νέα του στοά, το βιβλίο του Χρήστου Αστερίου, Ίσλα Μπόα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πόλις. Η παρουσίαση πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Απριλίου στις 20.00. Με τον συγγραφέα θα συζητήση η δημοσιογράφος της εφημερίδας “Τα Νέα” Μικέλα Χαρτουλάρη, ενώ αποσπάσματα απο το βιβλίο θα διαβάσει ο θεατρικός συγγραφέας Ανδρεας Στάικος.

Βιογραφικό:

Ο Χρήστος Αστερίου γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Έχει δημοσιεύσει τη συλλογή διηγημάτων Το γυμνό της σώμα και άλλες παράξενες ιστορίες (Πατάκης, 2003) και το μυθιστόρημα Το ταξίδι του Ιάσονα Ρέμβη.

Μια αληθινή ιστορία (Πατάκης, 2006). Επιμελήθηκε τις επιστολές του Δ.Π. Παπαδίτσα προς τον Ε.Χ. Γονατά Να μου γράφεις έστω και βαδίζοντας (Πατάκης, 2001) και μετέφρασε λογοτεχνικά και φιλοσοφικά βιβλία από τα γερμανικά (Κρίστα Βoλφ, Χανς-Γκέοργκ Γκάνταμερ).

Διηγήματά του έχουν συμπεριληφθεί σε διάφορες θεματικές ανθολογίες κι έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, στα γερμανικά, στα ιταλικά και στα σέρβικα. To Ίσλα Μπόα κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Πόλις και είναι το τρίτο του βιβλίο.