Η ενότητα συνεντεύξεων από ανθρώπους της Τέχνης και της Διανόησης στη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Μάκη Προβατά με τίτλο «Ένας Λόγος Παραπάνω», συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή 25 Μαρτίου, στο loft του Gazarte, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. O καλεσμένος για αυτή την εβδομάδα είναι ο Χρήστος Γιανναράς, θεολόγος, καθηγητής φιλοσοφίας και συγγραφέας.

“Εθνεγερσία, σύγκρουση δύο οραμάτων”

Πολλά από τα έργα του Χρήστου  Γιανναρά έχουν μεταφραστεί σε δέκα τουλάχιστον γλώσσες. Σπούδασε στα πανεπιστήμια της Αθήνας, της Βόννης και της Σορβόννης (Παρίσι). Δίδαξε Φιλοσοφία, Πολιτιστική Διπλωματία και Συγκριτική Οντολογία σε πανεπιστήμια της Γαλλίας, της Ελβετίας, της Ελλάδας. Επιφυλλιδογραφεί σε εφημερίδες παρεμβαίνοντας στην πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.

Μια πρόσκληση-πρόκληση κι ένας λόγος παραπάνω να διακόψουμε την παθητικότητα και την ανία της καθημερινότητας, κάθε Κυριακή απόγευμα στις 6:30 μ.μ.

«Ένας λόγος παραπάνω» είναι ο τίτλος μίας ενότητας συνεντεύξεων από ανθρώπους της Τέχνης και της Διανόησης στη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Μάκη Προβατά. Μια συζήτηση δίχως φόβο και με πάθος, που οι απόψεις των καλεσμένων έχουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα ειδικά στις μέρες που διανύουμε.

Τόπος συνάντησης, το Loft του πολυχώρου Gazarte, κάθε Κυριακή απόγευμα στις 6:30 με ζεστό μυρωδάτο καφέ και αγαπημένα κουλουράκια. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Στο τέλος κάθε συνέντευξης, πού διαρκεί μία ώρα, το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις στον καλεσμένο ή την καλεσμένη. Οι βραδιές θα εμπλουτίζονται με οπτικοαουστικό υλικό σχετικό με το κάθε θέμα.