Η WebArt παρουσιάζει και η kazandb προτείνει το Mεγάλο Pop/Rock Διαγωνισμό της Θεσσαλονίκης, στο Club του Μύλου, την Κυριακή …

25 Μαρτίου.

Μετά από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μέσω Facebook με 5.820 ψήφους και ανέδειξε τα 10 δημοφιλέστερα συγκροτήματα, ο διαγωνισμός ολοκληρώνετε με την τρίτη και τελευταία φάση, σε ένα μοναδικό Live. Τα συγκροτήματα που θα λάβουν μέρος για να διεκδικήσουν τα τρία βραβεία είναι τα εξής:
 

MELO DB
DISPLAYED
WHISPERS CIRCLE
KAZOO
10 DAYS OUT
OT-MUSICBOY
LANDFILL OF DREAMS
STRAW TONE
CHARISMA
THE RETROGRESS

Η ψηφοφορία θα γίνει από το κοινό, (δίνοντας το δικαίωμα σε κάθε παρευρισκόμενο να ψηφίσει από δύο συγκροτήματα), και τη βοήθεια της παρακάτω κριτική επιτροπής:

Η Βίκυ Αλμαζίδου. Απόφοιτος του State Academy of Music, Σόφια,Βουλγαρία είναι αναμφισβήτητα μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της ελληνικής και βαλκανικής τζαζ-έθνικ σκηνής. Διευθύνει το jazz vocal class στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης, με πλούσια καριέρα ως καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια. Έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς τραγουδιού στο εξωτερικό.

Στο ενεργητικό της έχει συνεργασίες με τους: Billy Cobham, Peter Erskine, Michel Lambert, Γ. Κοντραφούρη, Γ. Κιουρτσόγλου, Antoni Donchev, Λ. Τζήμκα, Δ. Βασιλάκη, Μ. Στεφανίδη, O.Chaly κ.α.

Από το 2002 συνεργάζεται στενά με τον με βραβευμένο με 2 Grammy Milcho Leviev σε μαγευτικές συναυλίες, τόσο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

John Jeff  Touch. Ένας από τους πιο υποσχόμενους τραγουδιστές κ συνθέτες της Ευρώπης. Έλαβε μέρος σε τρεις Διεθνής διαγωνισμούς από τους οποίους απέσπασε τα εξής βραβεία:2006 Grand Prix από 80 συμμετέχοντες, από 23 χώρες, στο Turnovo European Festival .2003 Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής και Βραβείο των MEDIA από 22 χώρες στο Discovery Festival2002 Πρώτο βραβείο από 72 συμμετέχοντες ,από 20 χώρες, στο Sarandev Pop-Rock Festival Συνεργάστηκε με κορυφαία συγκροτήματα και κυκλοφόρησε προσωπική  του δισκογραφία. 2010 Πίσω φωνητικά στο Remix των Deep Purple “Smoke on the water”. 2008 John Jeff Touch-First Touch (Lion music Finland)2007 Cosmicray- love is (Plus req/Universal)2007 Race rock tracks compilation (Versailles records, U.S.A.) 2005-2006 S.I.N (Germany)2005 Killer Sixgun 2004 Vision-On the Edge (Lion music Finland)

Ηλίας Μεταλινός ένας από τους πιο γνωστούς  ραδιοφωνικούς παραγωγούς της θεσσαλονίκης με εκπομπές στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της πόλης και τώρα πλέον ραδιοφωνικός παραγωγός του Rockarolla radio .Γνώστης πολλών ειδών μουσικής από Jazz μέχρι Metal.

1ο βραβείο

Song Production -Promo clip- Photo shooting -1 Year Promotion Webart
 

2o Βραβείο
Photo shooting -3 months promotion Webart-50% off (Song production +Promo Clip) Webart
 

3o Βραβείο
Photo shooting -1 month promotion Webart-30%off (song production +Promo clip) Webart

Παρουσιάζουν: Μάρθα Αλεξίου και Κυριάκος Μπογιατζής. Ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Radio Θεσσαλονίκη 94,5

Σας περιμένουμε λοιπόν , να γνωρίσετε τα συγκροτήματα, να τα στηρίξετε, να διασκεδάσετε!

Μετά τον διαγωνισμό θα ανέβει στη σκηνή, η πρωτοεμφανιζόμενη SEMINA με το νέο single της και φυσικά οι γνωστοί σε όλους Great Eastern, για ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση!