Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Η Τέχνη στην πρώτη σελίδα, μέρος τρίτο

Η Τέχνη στην πρώτη σελίδα, μέρος τρίτο
Όλοι ξέρουμε ότι η Athens Voice τιμά δεόντως την Τέχνη, φιλοξενώντας pieces of art στα εξώφυλλά της κάθε εβδομάδα. Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στήνει και μια γιορτή προς τιμήν της, εκθέτοντας όλα τα έργα τέχνης-εξώφυλλα του χρόνου που πέρασε.

Όλοι ξέρουμε ότι η Athens Voice τιμά δεόντως την Τέχνη, φιλοξενώντας pieces of art στα εξώφυλλά της κάθε εβδομάδα. Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στήνει και μια γιορτή προς τιμήν της, εκθέτοντας όλα τα έργα τέχνης-εξώφυλλα του χρόνου που πέρασε.

Στα εγκαίνια της φετινής έκθεσης των εξωφύλλων της Athens Voice, εκτός από τα πρωτότυπα έργα των 72 καλλιτεχνών που παίρνουν μέρος, θα μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μικρές και ιδιαίτερες πινελιές Τέχνης!

Για αρχή, ξεκινήστε να απολαμβάνετε τις σελίδες του καταλόγου της έκθεσης σε ένα πολυτελές έγχρωμο coffee book με εξώφυλλο σχεδιασμένο από τον Φώτη Πεχλιβανίδη. Ο κατάλογος θα πωλείται στο κατάστημα του μουσείου σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Στη συνέχεια «χαζέψτε» το πρωτότυπο χάρτινο φόρεμα-γλυπτό της Athens Voice, διαμέτρου 3 μ. που φιλοτέχνησε ο καλλιτέχνης Nίκος Φλώρος με 400 τεύχη της εφημερίδας, αλλά και το τεράστιο εικαστικό έργο τοίχου που θα σχεδιάσουν οι καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος από κοινού.

Η βραδιά θέλει και το ευχάριστο μουσικό «νταβαντούρι» της, που θα αναλάβει για μία ώρα ο Σταμάτης Kραουνάκης και το πιάνο του. Mουσική με γνωστούς και αγαπημένους djs φυσικά θα ακολουθήσει.

Και φροντίστε να προλάβετε να είστε ένα από τους τυχερούς που θα λάβουν ένα σπέσιαλ δώρο, μόνο για τη βραδιά των εγκαινίων.

Kάποια από τα αυθεντικά έργα-εξώφυλλα 5 καλλιτεχνών (Διαμαντή Aiδίνη, Aντώνη Kυριακούλη, Φώτη Πεχλιβανίδη, Mανόλη Xάρου και Mανόλη Zαχαριουδάκη) θα εκτυπωθούν με αυθεντικά αναλώσιμα HP πάνω σε καμβά και θα υπογραφούν επί τόπου από τους καλλιτέχνες. Προσοχή!, ο αριθμός των αντιτύπων θα είναι περιορισμένος.

Tην έκθεση θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Aθηναίων κ. Nικήτας Kακλαμάνης.

Info
Η Τέχνη στη πρώτη σελίδα, Athens Voice
Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 20.00
Mουσείο Mπενάκη, κτήριο οδού Πειραιώς

Σχετικές ειδήσεις
1460 Artdays / Artwall  / volume 2: το 2ο μέρος της έκθεσης
29.08.2016 11:38
Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20:00 εγκαινιάζεται το 2ο μέρος της επετειακής έκθεσης 1460 Artdays / 4 Years Artwall / Volume 2.
Η Τέχνη του Σχεδιάζειν: ομαδική έκθεση στην Alma Gallery
15.06.2016 13:57
Η Γκαλερί ALMΑ στην Αθήνα (Υψηλάντου 24, Κολωνάκι), εγκαινιάζει την Πέμπτη 23 Ιουνίου την έκθεση «Η τέχνη του σχεδιάζειν» με σχέδια σε χαρτί έξι Ελλήνων καλλιτεχνών των: Μαρία Γιαννακάκη, Αλέκου Κυραρίνη, Τάσου Μαντζαβίνου, Καλλιρρόης Μαρούδα, Βασίλη Παπανικολάου, Μανταλίνα Ψωμά. Η ιστορικός τέχνης Λουϊζα Καραπιδάκη γράφει χαρακτηριστικά για τους καλλιτέχνες της έκθεσης:
Αλληλεγγύης Τέχνη: έκθεση από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Ξάνθης
15.04.2016 13:26
Ο Σύλλογος Φίλων Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Ξάνθης μας προσκαλεί την Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 20:00, στα εγκαίνια της έκθεσης, «Αλληλεγγύης Τέχνη».
Άγγιξε την Τέχνη: Έκθεση και μουσειοπαιδαγωγικές δράσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων
18.01.2016 11:51
Η Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων και οι φοιτητές του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σας καλούν στα εγκαίνια της έκθεσης «Άγγιξε την Τέχνη» τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 στις 7.30 μμ στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων.
Εκ Φωτός: Ατομική έκθεση ζωγραφικής του Ορέστη Διαμάντη στην Myrό Gallery
31.12.2015 11:28
Η Myrό Gallery παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη τον ανερχόμενο ζωγράφο Ορέστη Διαμάντη και σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 στις 20.00 στην Κεντρική Αίθουσα της.