H Felt γιορτάζει τη δεύτερη κυκλοφορία της με τίτλο Time & Language. Πρόκειται για μια πολυπολιτισμική συνεργασία ανάμεσα στον Πολωνό

Pleq, στον Ιάπωνα Hiroki Sasajima και τον Βρετανό Spheruleus. Καλεσμένοι της βραδιάς που θα πραγματοποιηθεί στη Knot Gallery το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 θα είναι ο Bartosz Dziadosz (Pleq), ο οποίος θα πραγματοποιήσει ζωντανή εμφάνιση για πρώτη φορά μπροστά σε αθηναϊκό κοινό, και ο Hior Chronik, φίλος και συνεργάτης του Bartosz, όπου πρόσφατα κυκλοφόρησε το ιδιαίτερα ενδιαφέρον project “Unspoken Words” από την Μαλαισιανή δισκογραφική Mü-Nest.

Pleq

Οι μουσικές συνθέσεις του Pleq, ή αλλιώς το solo project του Bartosz Dziadosz, κινούνται στους ήχους του drone, downtempo, glitch και neo-classical. Έχοντας στις αποσκευές του ήδη 16 κυκλοφορίες σε labels όπως U-cover, Matter και Databloem μεταξύ άλλων, και συμμετοχή στην καθοριστική συλλογή της Mille Plateaux,’Clicks & Cuts’, επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αθήνα με αφορμή την κυκλοφορία του project Time & language από την κολεκτίβα Felt.

 

Hior Chronik

O Hior Chronik γεννήθηκε στην Αθήνα το ’74. Με την δημιουργία της μουσικής ξεκίνησε να πειραματίζεται πριν 6 χρόνια εστιάζοντας περισσότερο στον κινηματογραφικό ήχο. Η μουσική του στηρίζεται στο πιάνο και τα μακρόσυρτα μελαγχολικά ηχοτοπία όπου διαμορφώνουν έναν ήχο περιβαλλοντικό πέρα απο εκφραστικές δεσμεύσεις.Η πρώτη δουλειά του ονομάζεται “Im a Tree” και κυκλοφόρησε από το label του Καναδού Muhr, ‘Les Enregistrements Variables’. Αυτό το χειμώνα κυκλοφόρησε το δεύτερο album του με τίτλο “Unspoken Words” οπού σε αυτό συμπεριλαμβάνονται συνεργασίες με τους Akira Kosemura, Natalie Beridze /Tba, Haruka Nakamura, Aaron Martin, R. Doering και Zinovia.

Η βραδιά πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Πολωνικής δημοκρατίας στην Αθήνα.