Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Pleq, Hior Chronik και Golders Green στη Knot Gallery

Pleq, Hior Chronik και Golders Green στη Knot Gallery

H Felt γιορτάζει τη δεύτερη κυκλοφορία της με τίτλο Time & Language. Πρόκειται για μια πολυπολιτισμική συνεργασία ανάμεσα στον Πολωνό

Pleq, στον Ιάπωνα Hiroki Sasajima και τον Βρετανό Spheruleus. Καλεσμένοι της βραδιάς που θα πραγματοποιηθεί στη Knot Gallery το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 θα είναι ο Bartosz Dziadosz (Pleq), ο οποίος θα πραγματοποιήσει ζωντανή εμφάνιση για πρώτη φορά μπροστά σε αθηναϊκό κοινό, και ο Hior Chronik, φίλος και συνεργάτης του Bartosz, όπου πρόσφατα κυκλοφόρησε το ιδιαίτερα ενδιαφέρον project “Unspoken Words” από την Μαλαισιανή δισκογραφική Mü-Nest.

 

Pleq

Οι μουσικές συνθέσεις του Pleq, ή αλλιώς το solo project του Bartosz Dziadosz, κινούνται στους ήχους του drone, downtempo, glitch και neo-classical. Έχοντας στις αποσκευές του ήδη 16 κυκλοφορίες σε labels όπως U-cover, Matter και Databloem μεταξύ άλλων, και συμμετοχή στην καθοριστική συλλογή της Mille Plateaux,’Clicks & Cuts’, επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αθήνα με αφορμή την κυκλοφορία του project Time & language από την κολεκτίβα Felt.

 

 


 

 

Hior Chronik

O Hior Chronik γεννήθηκε στην Αθήνα το ’74. Με την δημιουργία της μουσικής ξεκίνησε να πειραματίζεται πριν 6 χρόνια εστιάζοντας περισσότερο στον κινηματογραφικό ήχο. Η μουσική του στηρίζεται στο πιάνο και τα μακρόσυρτα μελαγχολικά ηχοτοπία όπου διαμορφώνουν έναν ήχο περιβαλλοντικό πέρα απο εκφραστικές δεσμεύσεις.Η πρώτη δουλειά του ονομάζεται “Im a Tree” και κυκλοφόρησε από το label του Καναδού Muhr, ‘Les Enregistrements Variables’. Αυτό το χειμώνα κυκλοφόρησε το δεύτερο album του με τίτλο “Unspoken Words” οπού σε αυτό συμπεριλαμβάνονται συνεργασίες με τους Akira Kosemura, Natalie Beridze /Tba, Haruka Nakamura, Aaron Martin, R. Doering και Zinovia.

 

 

Η βραδιά πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Πολωνικής δημοκρατίας στην Αθήνα.


 

 

Σχετικές ειδήσεις
Vol. 2: «Κίτρινα Ποδήλατα – the Orchestra project»
18.01.2017 14:51
Τα Κίτρινα Ποδήλατα, επανέρχονται στο γνώριμο ηλεκτρικό τους ήχο, ζωηρεύοντας εκ νέου την έντονη πειραματική τους διάθεση, με την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της εντυπωσιακής μουσικής τριλογίας τους.
Η Nalyssa Green στο Skrow Theater
17.01.2017 16:38
Αυτό το μήνα, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και ώρα 21:00, η σκηνή του Skrow θα φιλοξενήσει την Nalyssa Green και την μπάντα της.
«The Beatles Tribute Project» αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE στο Μέγαρο Μουσικής
02.12.2016 15:20
Το «The Beatles Tribute Project», μια βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αφιερωμένη στη μουσική των θρυλικών Σκαθαριών, μπορούν, μέσω του COSMOTE DEALS for YOU, να απολαύσουν αποκλειστικά οι συνδρομητές COSMOTE στις 7 Δεκεμβρίου, με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.
Νύχτες Κλασικής Μουσικής για 2η χρονιά στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη
09.09.2016 12:44
Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου, το Ίδρυμα Schwarz σε συνεργασία με τη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά τις Νύχτες Κλασικής Μουσικής, φιλοξενώντας σημαντικούς μουσικούς του σπουδαίου Curtis Institute of Music που θα παρουσιάσουν αριστουργήματα της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας.
Η Green Project έρχεται στον Ιανό!
11.03.2016 15:21
Η Green Project, μετά το πρόσφατο περιβαλλοντικό οδοιπορικό της στη Νότια Αμερική, σας καλεί στον Ιανό στις 18 Μαρτίου 2016.