Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Οι Moa Bones αναγγέλλουν την άνοιξη σε Αθήνα και Πάτρα

Οι Moa Bones αναγγέλλουν την άνοιξη σε Αθήνα και Πάτρα

Με δύο live, την πανδαισία των ήχων τους, μας συνοδεύουν στο πέρασμα μας από το γκρίζο του χειμώνα, στις πολύχρωμες «Ακουαρέλες»

του καλοκαιριού.

 

Πρώτη, εαρινή στάση στο 6 D.O.G.S., Κυριακή 8 Απριλίου, θα μας ξανατραγουδήσουν τις 10 γλυκόπικρες ιστορίες του πρώτου album τους “Aquarelles”. Κλασσική κιθάρα, αιθέρια φωνητικά, πρωτότυπα όργανα , νοσταλγικές μελωδίες κι επιμελημένες διασκευές προσαρμοσμένες στο ηχόχρωμα των Moa Bones, θα συνθέσουν τον κήπο των θαυμάτων, στον οποίο καλούμαστε να παρασυρθούμε. Οι πόρτες στο 6 D.O.G.S ανοίγουν στις 21.30 και το live θα αρχίσει στις 22.00. Τιμή εισιτηρίου 6€

 

 

Για το δεύτερο live τους, οι Moa Bones, ταξιδεύουν στην Πάτρα, να συναντήσουν τους Tango with Lions, την ακουστική folk κολεκτίβα της Κατερίνας Παπαχρήστου. Στο «Παλιό Λιθογραφείο» της Πάτρας θα μοιραστούν από κοινού τη σκηνή , το Σάββατο 21 Απριλίου, αναβιώνοντας μια μουσική ψυχεδελική, indie- pop, ατμόσφαιρα των ‘60s, δοσμένη στην εποχή μας, με τον πιο σύγχρονο τρόπο (περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα)
 

Σχετικές ειδήσεις
MADAME PIAF: Tiger Lillies in Concert σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη
11.07.2016 14:36
Το λατρεμένο λονδρέζικο τρίο των Tiger Lillies θα παρουσιάσει στις καλοκαιρινές του συναυλίες σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη όλες του τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά και ολοκαίνουριες συνθέσεις από το νέο CD του συγκροτήματος MADAME PIAF.
Moa Bones και special guests live στο Αστεροσκοπείο Αθηνών
31.05.2016 10:18
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του “Spun”, ο Moa Bones ολοκληρώνει ένα κύκλο ζωντανών εμφανίσεων και υποδέχεται το καλοκαίρι.
Stonebringer, Black Hat Bones & Instant Boner live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
26.04.2016 13:31
Περνώντας από το Eightball στη Θεσσαλονίκη στις 12 Μαΐου και το An Club στην Αθήνα στις 28 Μαΐου 2016, οι Stonebringer, Black Hat Bones και Instant Boner ρίχνουν αυλαία σε μια πολυτάραχη και πλούσια συναυλιακή χρονιά, με τον τρόπο που της αρμόζει.
Τραγούδια για την Άνοιξη από τον Βαγγέλη Δούβαλη στο Black Duck
26.04.2016 10:14
Τον δικό του «περίπατο» στην Άνοιξη κάνει ο Βαγγέλης Δούβαλης, ένας νέος λαϊκός ερμηνευτής, και έρχεται στο Black Duck, την Παρασκευή 6 Μαΐου, έχοντας στις αποσκευές του σπουδαία τραγούδια που έγραψαν την δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.
13oς Ανοιξιάτικος Κύκλος Συναυλιών Οργάνου 2016 στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου
18.02.2016 09:58
Η Άνοιξη στην Αθήνα ξυπνά και ανθίζει μέσα από τους αυλούς του οργάνου της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου!