Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Σινεμά Κωμωδία - Κομεντί

Bad Santa 2, του Μαρκ Γουότερς
Η νέα ταινία του Μαρκ Γουότερς, Bad Santa 2, κυκλοφορεί στις αίθουσες την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 από την Tanweer.
Τέλειοι ξένοι, του Θοδωρή Αθερίδη
Η νέα ταινία Τέλειοι ξένοι, του Θοδωρή Αθερίδη, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 από την Odeon.
The Bachelor, του Αντώνη Σωτηρόπουλου
Η νέα ταινία του Αντώνη Σωτηρόπουλου The Bachelor, έρχεται στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016.
Σχολικά Γυμνάσια (Middle School: The Worst Years of my Life)
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους την ταινία Σχολικά Γυμνάσια (Middle School: The Worst Years of my Life).
Lo svitato, του Κάρλο Λιτσάνι, με τον Ντάριο Φο και τη Φράνκα Ράμε
Η ΝEW STAR από 20 Οκτωβρίου, θα προβάλλει στους κινηματογράφους ένα άγνωστο διαμάντι του διάσημου νεορεαλιστή σκηνοθέτη του ιταλικού κινηματογράφου ΚΑΡΛΟ ΛΙΤΣΑΝΙ, βασισμένο σε σενάριο του ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ και η σύζυγος του ΦΡΑΝΚΑ ΡΑΜΕ και είναι η πρώτη ...
Ο Κύριος Όβε: Η πρόταση της Σουηδίας για τα Όσκαρ 2017 και πάλι στους κινηματογράφους
Από τις 22 Σεπτεμβρίου 2016, στους κινηματογράφους ΑΣΤΟΡ & ΔΙΑΝΑ το Αθηναϊκό κοινό μπορεί και πάλι να απολαύσει την ταινία Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΒΕ (A Man Called Ove) του Χάνες Χολμ, λίγο πριν κερδίσει το OSCAR!
Εννιά Ζωές, με τον Κέβιν Σπέισι
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία Εννιά Ζωές (Nine Lives) με τον Κέβιν Σπέισι.
Όλοι Θέλουν από Λίγο!!, του Richard Linklater
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 18 Αυγούστου 2016 την ταινία Όλοι Θέλουν από Λίγο!! (Everybody Wants Some!!) του Richard Linklater.
Μια Αγελάδα στο Παρίσι, του Mohamed Hamidi
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 11 Αυγούστου 2016 την ταινία Μια Αγελάδα στο Παρίσι (La Vache), σε σκηνοθεσία του Mohamed Hamidi.
Μαμάδες με Κακή Διαγωγή, των Τζον Λούκας και Σκοτ Μουρ
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 28 Ιουλίου 2016 την ταινία Μαμάδες με Κακή Διαγωγή (Bad Moms) σε σενάριο και σκηνοθεσία των Τζον Λούκας και Σκοτ Μουρ.
Πού πάω Θεέ μου;, του Τζενάρο Νουτζιάντε
Η Spentzos Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 28 Ιουλίου 2016 την ταινία Πού πάω Θεέ μου; (Quo Vado?) σε σκηνοθεσία του Τζενάρο Νουτζιάντε.
H Μάγκι έχει Σχέδιο, της Rebecca Miller
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 28 Ιουλίου 2016 την ταινία H Μάγκι έχει Σχέδιο (Μaggie’s Plan), σε σκηνοθεσία της Rebecca Miller.
Στάσου στο Ύψος σου, του Λοράν Τιράρ
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 21 Ιουλίου 2016 την ταινία Στάσου στο Ύψος σου (Un Homme à la Hauteur) σε σκηνοθεσία του Λοράν Τιράρ.
Μαμά, γύρισα!, του Ερίκ Λαβέν
Η Seven Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 14 Ιουλίου 2016 την ταινία Μαμά, γύρισα! (RETOUR CHEZ MA MERE) σε σκηνοθεσία του Ερίκ Λαβέν.
Ghostbusters, του Paul Feig
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 28 Ιουλίου 2016 την ταινία Ghostbusters, σε σκηνοθεσία του Paul Feig.
Δύο σεφ για μια γυναίκα, του Φλορέν Σιρί
Η Spentzos Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 30 Ιουνίου 2016 την ταινία Δύο σεφ για μια γυναίκα (FRENCH CUISINE - PENSION COMPLÉTE).
Ο Κύριος Όβε, του Χάνες Χολμ
Η Weird Wave παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 23 Ιουνίου 2016 την ταινία Ο Κύριος Όβε (En Man Som Heter Ove / Α Man Called Ove) σε σκηνοθεσία του Χάνες Χολμ.
Όλα θα Πάνε Στραβά, των Νικολά Μπεναμού και Φιλίπ Λασό
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 16 Ιουνίου 2016 την κωμωδία των Νικολά Μπεναμού και Φιλίπ Λασό με τίτλο Όλα θα Πάνε Στραβά (All Gone South).
Έρωτας αλα Καταλανικά, του Εμίλιο Μαρτίνεθ-Λάθαρο
Η ρομαντική κωμωδία ΕΡΩΤΑΣ ΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ κυκλοφορεί στις 11 Αυγούστου 2016 από τη Weird Wave, με τη στήριξη της Ισπανικής Πρεσβείας και του Ινστιτούτου Θερβάντες.
Florence: Φάλτσο Σοπράνο, με την Meryl Streep
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 16 Ιουνίου 2016 την ταινία Florence: Φάλτσο Σοπράνο (Florence Foster Jenkins) με τους Meryl Streep και Hugh Grant.
Εβδομάδα με επτά κωμωδίες του Χόλιγουντ των '30 - ΄40 στον Ζέφυρο
Το καλοκαιράκι ξεκίνησε κι ο Ζέφυρος ο αγαπημένος θερινός κινηματογράφος των σινεφίλ σας προτείνει μία εβδομάδα, 2-8 Ιουνίου 2016, με τις επτά καλύτερες και δροσερότερες κωμωδίες του Χόλιγουντ των δεκαετιών '30 - ΄40.
Οιδιπόδειο αλά Γαλλικά, της Julie Delpy
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 9 Ιουνίου 2016 την ταινία Οιδιπόδειο αλά Γαλλικά (Lolo) σε σκηνοθεσία της Julie Delpy.
Έρωτας στα Τυφλά, του Κλοβίς Κορνιγιάκ
Η Tanweer παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 2 Ιουνίου 2016 την ταινία Έρωτας στα Τυφλά (UN PEU BEAUCOUP AVEUGLÉMENT!) του Κλοβίς Κορνιγιάκ.
Γλυκιά Απόδραση, του Bruno Podalydès
Η filmtrade παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 26 Μαΐου 2016 τη νέα κωμωδία του Bruno PODALYDÈS με τίτλο Γλυκιά απόδραση.