Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Η Ευρυδίκη επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου

Η Ευρυδίκη επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2011 στον Σταυρό του Νότου plus με την παράσταση ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ,

η Ευρυδίκη επιστρέφει στον ίδιο φιλόξενο χώρο για λίγες μόνο  "encore" εμφανίσεις!

 

Τα  αγαπημένα τραγούδια της Ευρυδίκης που ξεκινούν από το 1991 με τα "ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ", "ΠΥΞΙΔΑ", "ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ", "ΜΙΣΗΣΕ ΜΕ" κ.α και φτάνουν στο σήμερα και στο "ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ", σε συνδυασμό με εξαιρετικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ-ροκ σκηνή , τραγούδια εκπλήξεις που δημιουργούν μία τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα χρωματίζοντας τα βράδια "μπλε" μέσα από τη blues διάθεση της Ευρυδίκης, αλλά και οι υπέροχες συνεργασίες με καινούριους φίλους που έρχονται να μας ταξιδέψουν στο χρόνο με μελωδίες και ιστορίες γεμάτες εικόνες και συναισθήματα, είναι οι λόγοι για ένα δυναμικό "ENCORE" που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

 

Από την Παρασκευή 16 Μαρτίου και για 4 μόνο παραστάσεις!

 

Συνοδοιπόροι σε αυτό το καινούριο μουσικό ταξίδι, νέοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα που έχουν τον δικό τους προσωπικό ήχο, γράφουν τα δικά τους τραγούδια και ακολουθούν έναν ξεχωριστό δρόμο στο χώρο της δισκογραφίας καταθέτοντας τη δική τους αλήθεια. Στη σκηνή του Σταυρού του Νότου παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αγαπημένες διασκευές, αλλά και τραγούδια της Ευρυδίκης που οι ίδιοι επέλεξαν να διασκευάσουν.

 

 

Ευρυδίκη "ENCORE" στο Σταυρό του Νότου Plus από την Παρασκευή 16 Μαρτίου και για 4 παραστάσεις.

 

Guests:


16/3 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ και ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ
23/3 LEXICON PROJECT
30/3 KLEIN MEIN
6/4 WHITE NOIZ

 

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Το Inter-Aman επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
07.11.2016 14:46
Ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο Ηaig Yazdjian, ο Αλέξης Παρχαρίδης, ο Χρήστος Χαλκιάς και ο Γιάννης Κιριμκυρίδης επστρέφουν με το Inter-Aman στο Σταυρό του Νότου Plus για δύο Πέμπτες, στις 10 Νοεμβρίου και 29 Δεκεμβρίου 2016.

H Βίκυ Καρατζόγλου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 16:28
H Βίκυ Καρατζόγλου, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Τα Όνειρά μου Αληθινά» επιστρέφει για 2 μοναδικές βραδιές, 7 & 21 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου Plus.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
22.03.2016 13:32
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.