Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι Άθικτοι στους κινηματογράφους

Οι Άθικτοι στους κινηματογράφους

H filmtrade παρουσιάζει την ταινία των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς «Άθικτοι» με τους Φρανσουά Κλoυζέ και Ομάρ Σι …

 

από τις 29 Μαρτίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

Συντελεστές

Σενάριο/σκηνοθεσία: Eρίκ Τολεντανό, Ολιβιέ Νακάς
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ματιέ Βαντεπιέ

 

Ηθοποιοί


Φιλίπ, Φρανσουά Κλoυζέ
Ντρίς, Ομάρ Σι
Ιβόν, Άν Λε Νι
Μαγκαλί, Οντρέ Φλερό
Μαρσέλ, Κλοτίλντ Μολέ
Ελιζά, Αλμπα Γκαϊα Μπελούτζι
Ανταμά , Σιρίλ Μεντί
Αλμπέρ, Κριστιάν Αμερί
Σαντάλ, Μαρί-Λώρ Ντεσκουρώ
Αντουάν, Γκρεγκουάρ Οστερμάν

 

 


Η ταινία, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, θεωρείται ήδη παγκόσμια επιτυχία. Μόνο στη Γαλλία, έχει κερδίσει την 3η θέση στο Γαλλικό Box Office όλων των εποχών, πλησιάζοντας τα 19 εκατομμύρια εισιτήρια, μέσα σε 12 μόλις εβδομάδες προβολής !!!

 

 

 

Οι «Άθικτοι»  θα προβληθούν στην έναρξη του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου στην Αθήνα, στις 21 Μαρτίου 2012 και αμέσως μετά στις ελληνικές αίθουσες, από την Filmtrade, σε διανομή από την ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΦΙΛΜ .

 

 

Official site: www.gaumont.fr

 

Το σενάριο βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φιλίπ, ενός πλούσιου αριστοκράτη, ο οποίος έχοντας μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο, επιλέγει για βοηθό  του στην καθημερινότητα, τον Ντρίς, τον πιο απρόσμενο υποψήφιο, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό, από τις φτωχές συνοικίες στα προάστια του Παρισιού.

 

 

Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και παρόλες τις διαφορές τους οι πρωταγωνιστές μοιράζονται μια αληθινή φιλία, κωμική και δυνατή, χαρίζοντας γέλιο αλλά και γνήσια συγκίνηση, με ένα θέμα που εκ πρώτης όψεως μόνο αστείο δεν φαντάζει.

 


Οι «Άθικτοι» είναι μια ταινία για τη φιλία, για τη χαρά της ζωής και το άνοιγμα σε νέους κόσμους και εμπειρίες, ακόμη και μετά από μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή! 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Συγγραφέας, του Γιαν Γκοζλάν
30.09.2016 15:48
Η Filmtrade παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 6 Οκτωβρίου 2016 την ταινία Ο Συγγραφέας (Un homme idéal), του Γιαν Γκοζλάν.
Ξημερώνει, του Mαρσέλ Καρνέ
12.08.2016 13:34
Η Filmtrade παρουσιάζει στους κινηματογράφους την ταινία ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ (Le Jour Se Lève) από τον πρωτοπόρο του φιλμ νουάρ MARCEL CARNÉ σε ψηφιακά αποκατεστημένες κόπιες, χωρίς περικοπές, στις 18 Αυγούστου 2016.
Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου, τον Μάρτιο του 2017 στους κινηματογράφους
26.07.2016 15:19
Η ταινία Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου (Kong: Skull Island) θα βγει στις ελληνικές αίθουσες σε 2D και 3D, στις 9 Μαρτίου 2017 από την Tanweer.
Γλυκιά Απόδραση, του Bruno Podalydès
24.05.2016 10:41
Η filmtrade παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 26 Μαΐου 2016 τη νέα κωμωδία του Bruno PODALYDÈS με τίτλο Γλυκιά απόδραση.
Η Κιβωτός των Ανθρώπων, του Αλεξάντρ Σοκούροφ
23.03.2016 14:54
Η filmtrade παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 31 Μαρτίου 2016 την ταινία του ΑΛΕΞΑΝΤΡ ΣΟΚΟΥΡΟΦ με τίτλο Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (Francofonia).