To Beton7 Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Βασιλικής Ψαρρού με τίτλο «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ». Η καλλιτέχνης παρουσιάζει μια πτυχή της

πολύπλευρης δραστηριότητας της, η οποία περιλαμβάνει εγκατάσταση και περφόρμανς. Κατασκευές με σκοινιά και κόμπους γύρω από ένα σώμα είναι μέρος του γλυπτικού συστήματος της Ψαρρού. Το έργο της ξεκινάει από την αρχική μονάδα του κόμπου, εξαπλώνεται σαν ιστός αράχνης ή σαν γεωδετικός κάνναβος γύρω από ένα κεφάλι, και στη συνέχεια σε σώματα σε διάφορες στάσεις.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί περφόρμανς εντός της εγκατάστασης.

Η Βασιλική Ψαρρού σπούδασε σχέδιο μόδας από το 1970-73. Σπούδασε στην ΑΣΚΤ Αθήνας από το 1991-97 στο εργαστήριο του Χ. Μπότσογλου ζωγραφική και σκηνογραφία στο εργαστήριο του Γ. Ζιάκα. Συνέχισε με δεύτερο πτυχίο στο εργαστήριο γλυπτικής του Θ. Πανουργιά.

Από το 2004 διδάσκει στο εργαστήριο σκηνογραφίας και μάσκας της ΑΣΚΤ Αθήνας.

Έχει συνεργαστεί σε πολλές θεατρικές παραγωγές στο Εθνικό Θέατρο, Θέατρο Τέχνης, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ.α. Έχει κάνει τρεις ατομικές εκθέσεις το 2003 «Μάσκες», Αθήνα. Το 2004 «Μάσκες και θεατρικές κατασκευές», Πινακοθήκη  Ψυχάρη, και στο Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ, ζωγραφική. Εχει πάρει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις (Mediaterra, Κέντρο Συγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τουτα, κ.α. και σε φεστιβάλ – το 2009  2ο διεθνές φεστιβάλ περφόρμανς “Οπα”, στο bios και 2ο διεθνές φεστιβάλ περφόρμανς-bios&Art-Athina.