Οι Θεσσαλονικείς Your Hand In Mine, μετά τις πρόσφατες sold-out εμφανίσεις τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, επιστρέφουν στη βάση τους, για μια μοναδική συναυλία το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012, στο BLOCK 33. Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το ολοκαίνουριο άλμπουμ του με τίτλο “The Garden Novels”, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβρη από την Inner Ear. Όπως σε όλα τα τελευταία live του ντουέτου, την παρουσίαση θα συνοδεύει ένα οπτικό πανόραμα από σκηνικές προβολές.

Οι Your Hand in Mine καταφθάνουν, όπως πάντα, με μια μικρή μουσική «οικοσκευή» που περιέχει τη συλλογή τους από συνηθισμένα και ασυνήθιστα όργανα και συσκευές (η οποία συνεχώς μεγαλώνει) και εμπλουτίζουν την ορχήστρα τους με νέα ηχοχρώματα. Με το καινούριο άλμπουμ τους “The Garden Novels”, ο Μάνος Μυλωνάκης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος εξερευνούν τα μυστικά και τα θαύματα του κήπου, επιχειρούν μια διαδρομή στο υποσυνείδητο, συναντούν φανταστικούς ήρωες και αφουγκράζονται τις ιστορίες τους.

Το live θα ανοίξουν οι Sonny Touch & Honolulu Philharmonic με ένα μοναδικό ακουστικό set.

Η βραδιά αναμένεται ακουστική με έντονα κινηματογραφική διάθεση, με στοιχεία φολκ και ρομαντικής μελαγχολίας, όπως ακριβώς ταιριάζει στις χειμωνιάτικες νύχτες.