Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Όχι, Πείτε μου του Ευγένιου Ο Νηλλ: Για πρώτη φορά στην Ευρώπη στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων

Όχι, Πείτε μου του Ευγένιου Ο Νηλλ: Για πρώτη φορά στην Ευρώπη στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων

Η ομάδα New Lab at Work παρουσιάζει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ το έργο «Όχι, Πείτε μου»

του αμερικανού συγγραφέα Ευγένιου Ο’Νηλλ στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012.

 

Η συμπεριφορά και η πόζα της νέας Λούσι Άσλιη, της οποίας η ζωή γίνεται ανάστατη μετά από την επίσκεψή της στο θέατρο για να δει την παράσταση του Ε. Ίψεν Έντα Γκάμπλερ, τρελαίνει το περιβάλλον της και οι γύρω της αποφασίζουν να την οδηγήσουν σε τρελές καταστάσεις. Ένα πιστόλι χωρίς σφαίρες θα λύσει το πρόβλημα μια και καλή.

 

Το έργο «Όχι, Πείτε μου» του Ευγένιου Ο’Νηλλ είναι μια λογοτεχνική απάντηση στο έργο «Έντα Γκάμπλερ» του Ερρίκου Ίψεν.


Η ιστορία εξελίσσεται μέσα σε τρεις πράξεις, ενώ ξεδιπλώνεται με λόγο γκροτέσκ και δράση εποχής.

 

Ηθοποιοί: Ελίνα Αλαμπάνου, Θάνος Φελούκας, Κασσιανή Ποδάρα, Γιάννης Στεργιόπουλος, Δήμητρα Αντωνίου , Γιώργος Καλτσάς , Βασιλική Φιλίππου

 

 

Κοστούμια: Εβελίνα Κάκκου, Γεωργία Καλτσά
Μουσική επιμέλεια: Παναγιώτης Τερζάκης Γιάννης Στεργιόπουλος
Σκηνοθεσία: Όλγα Τζωρτζ 
 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Ευνοούμενοι του Μίδα, του Τζακ Λόντον στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
04.11.2016 12:18
Τιμώντας την επέτειο των 100 χρόνων από τον θάνατο του φημισμένου Αμερικανού συγγραφέα των αγαπημένων έργων «Ασπροδόντης» και «Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης» Τζακ Λόντον, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη χώρα μας και στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης «Οι Ευνοούμενοι του Μίδα», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Δημόπουλου.
Ζευγάρια, του Χάρολντ Πίντερ στο Θέατρο Εξαρχείων
29.09.2016 14:43
Ο Τάκης Βουτέρης κι η Αννίτα Δεκαβάλλα γιορτάζουν τα 40 χρόνια του Θεάτρου Εξαρχείων, ανεβάζοντας Πίντερ για πρώτη φορά. Έναν «σύγχρονο κλασικό» συγγραφέα, απόλυτα ταιριαστό με το μέχρι τώρα ρεπερτόριο του Θεάτρου Εξαρχείων, που έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες, συστήνοντας στο ελληνικό κοινό σύγχρονους συγγραφείς, με έργα που ανέβαιναν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως το ΤΙΜΗΜΑ και άλλα έργα του Άρθουρ Μίλλερ, η ΆΓΡΙΑ ΔΥΣΗ του Σέπαρντ, η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ του Φρέιν, η ΚΥΡΙΑ ΚΛΑΪΝ του Ράιτ κ.α.
Οι Ευνοούμενοι του Μίδα, του Τζακ Λόντον στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
12.09.2016 12:29
Τιμώντας την επέτειο των 100 χρόνων από τον θάνατο του φημισμένου Αμερικανού συγγραφέα των αγαπημένων έργων «Ασπροδόντης» και «Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης» Τζακ Λόντον, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη χώρα μας και στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Οι Ευνοούμενοι του Μίδα, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Δημόπουλου.
Περιμένοντας τον Godot, του Σάμουελ Μπέκετ στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη
30.05.2016 13:54
Μετά την επιτυχία των Αδερφών Καραμάζοφ στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, η Νατάσα Τριανταφύλλη επιστρέφει στο Αίθριο του Μουσείο Μπενάκη με το αριστούργημα της παγκόσμιας δραματουργίας «Περιμένοντας τον GODOT», του Σάμουελ Μπέκετ - στον ίδιο χώρο όπου παρουσίασε για πρώτη φορά την «Αντιγόνη» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών το 2013.
Τσετσέ του Λουίτζι Πιραντέλλο στον Χώρο Τέχνης Art 63
28.03.2016 13:29
Η μαύρη κωμωδία Τσετσέ του σπουδαίου Ιταλού δραματουργού Luigi Pirandello παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, στον Χώρο Τέχνης Art 63.