Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι Last Drive live στο Passport στον Πειραιά

Οι Last Drive live στο Passport στον Πειραιά

Για τους Last Drive η κούρσα ξεκινάει από τον Πειραιά, για μια βόλτα υψηλών οκτανίων! Με κεκτημένη ταχύτητα από τις ηχογραφήσεις της

νέας τους δουλειάς, οι Drive δεν χάνουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ατμόσφαιρα του στούντιο με το κοινό τους. Είναι σταθερή άλλωστε η επιθυμία του group να παρουσιάζει ζωντανά το υλικό του, πριν κυκλοφορήσει.


 

Στο Passport θα παρουσιάσουν  τα νέα τους τραγούδια μαζί με τους γνωστούς δυναμίτες τους όπως επίσης και ένα live jam, δείγμα των μουσικών αναζητήσεών τους το τελευταίο διάστημα• ένα "psychedelic marathon track" το οποίο θα  διατεθεί ελεύθερα σε μορφή .wav από την ιστοσελίδα τους (www.last-drive.net).

 


Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 1983 και από την πρώτη (μέχρι την τελευταία) τους εμφάνιση, "δηλώνουν" την διαφορετικότητά τους και υποστηρίζουν την άποψή τους. Κινηματογραφικές  μελωδίες, «νιτρογλυκερινικά» κιθαριστικά ξεσπάσματα, δυνατοί στίχοι, προσεκτικά επιλεγμένη εικονογραφία, ανεξάρτητες παραγωγές, συναυλίες που θυμίζουν διονυσιακές γιορτές και μικρά φεστιβάλ rock n roll art...

 


Οι Last Drive είναι γνήσιο παράγωγο της αθηναϊκής αστικής κουλτούρας, γέννημα μιας πόλης που ξέρει να καταπίνει τα παιδιά της και να κρύβει την ομορφιά της, μίας πόλης που γέννησε φως αλλά και τη σκιά του, που σήμερα θαμπώνει το οπτικό μας πεδίο και βαραίνει τις μέρες μας.

 


Όμως ακόμα κι έτσι, η Αθήνα είναι γεμάτη από παιδιά που κυνηγούν το φως. Ίσως περισσότερα από ποτέ: Μαζί με τους Drive θα εμφανιστούν οι Bazοoka, ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα της υπόγειας diy αθηναϊκής σκηνής. Με πλούσια παρουσία στα μουσικά υπόγεια της Ευρώπης, ολοκαίνουργιο 7" απο την Slovenly Records, δύο σετ τύμπανα και δύο κιθάρες, οι Bazooka διαθέτουν το πλήρες οπλοστάσιο για μία έξτρα "fuzzαριόζικη" καταιγίδα. 

 


THE LAST DRIVE
+ opening act: Bazooka

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ σε ένα διήμερο αγάπης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
10.02.2017 10:46
Τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20:30, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ παρουσιάζουν δύο συναυλίες αφιερωμένες στην αγάπη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Last Drive & Friends Unplugged στο ΙΛΙΟΝ plus
06.05.2016 11:59
Το ιδιαίτερο ταξίδι των Drive συνεχίζεται: Μετά από τις δύο εκπληκτικές βραδιές του περασμένου Γενάρη, οι Last Drive επανέρχονται με ένα ακόμη special unplugged live set στις 13 και 14 Μάη. 
Ο Γιάννης Ταυλάς live στο Passport Art
22.04.2016 13:31
Το αδέσποτο (Γιάννης Ταυλάς) κατεβαίνει Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στην σκηνή του Passport Art.
Οι Last Drive επιστρέφουν στο Ίλιον plus
05.04.2016 13:20
Μετά από τις δύο εκπληκτικές βραδιές του περασμένου Γενάρη, οι Last Drive επανέρχονται στο Ίλιον plus με ένα ακόμη special unplugged live set στις 13 και 14 Μάη.
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art
24.03.2016 12:25
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.