Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

O Σταύρος Λάντσιας στο Gazarte

O Σταύρος Λάντσιας στο Gazarte

Για πρώτη φορά ο Σταύρος Λάντσιας φιλοξενείται στο Gazarte και μοιράζεται με το κοινό τους ήχους του «Ημερολογίου Ονείρων», αυτούς τους

ήχους που ολοένα και γοητεύουν τους κριτικούς και ανακαλύπτονται από το κοινό...


 

Μαζί με εκλεκτούς μουσικούς, ο Σταύρος Λάντσιας ζωντανεύει και μοιράζεται με το κοινό συνθέσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως λυρικές, μελωδικές, ονειρικές... Παίζει στο πιάνο τις μελωδίες του «Ημερολογίου Ονείρων» που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2011, καθώς και ακούσματα από τις δυο προηγούμενες προσωπικές του δουλειές, “Επιστροφή” και “Το Ταξίδι Μιας Νότας”.

 

Μια πρόταση που έχει στόχο να μας χαρίσει μια μουσική διαδρομή υψηλής αισθητικής, τις δυο πρώτες Κυριακές του Μαρτίου. Η μελωδικότητα των ήχων και η δεξιοτεχνία του Κύπριου πιανίστα έγιναν η αφορμή να κερδίσει την προσοχή του ακροατή και να αποσπάσει σημαντικές κριτικές που αναδεικνύουν και υπογραμμίζουν το ταλέντο του.

 

Στις 9 και 16 Μαρτίου 2012 στο Gazarte

 

Παίζουν οι μουσικοί:
 

Δημήτρης Χουντής: σοπράνο σαξόφωνο
Sergiu Nastasa: βιολί
Susan Norton: τσέλο
Βαγγέλης Ζωγράφος: κοντραμπάσο
Καλλίστρατος Δρακόπουλος: τύμπανα

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Σταύρος Λάντσιας, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος & Γιώργος Καλούδης στην Αγγλικανική Εκκλησία
20.01.2017 14:09
Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ώρα 20:30, στην Αγγλικανική Εκκλησία Αθηνών, ο πιανίστας και συνθέτης Σταύρος Λάντσιας παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με βάση τις μελωδικές του συνθέσεις. Μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσετε τους φυσικούς ήχους των μουσικών οργάνων σ΄ έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής.
Οι Human Touch live στη σκηνή του Faust
05.12.2016 15:33
Οι Human Touch (David Lynch, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Σταύρος Λάντσιας) θα ανέβουν στη σκηνή του Faust για ακόμη ένα live την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Πέτρος Κλαμπάνης και ο Σταύρος Λάντσιας live στο Atheneaum Κελάρι
09.11.2016 11:29
Το ATHENEAUM Κελάρι έχει την τιμή να φιλοξενεί δύο από τους σημαντικότερους και καταξιωμένους μουσικούς της jazz σκηνής, τον Σταύρο Λάντσια και τον Πέτρο Κλαμπάνη, που ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τα προσωπικά τους album καθώς και μουσική εμπνευσμένη από την ελληνική μουσική παράδοση.
Parklife: Οπερατικές μελωδίες & λυρικοί ήχοι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
20.09.2016 14:08
Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται για τρίτη φορά την σειρά συναυλιών Parklife, αυτήν την φορά αφιερωμένη στην Κλασσική Μουσική. Λυρικές μελωδίες αντηχούν στο Πάρκο με φόντο μια από τις πιο σύγχρονες αίθουσες όπερας στην Ευρώπη, και προτείνουν αριστουργήματα κλασσικών συνθετών, αναμειγνύοντάς τα με σύγχρονα κομμάτια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Piano Trio +: Ο Σταύρος Λάντσιας live στο Athenaeum
18.03.2016 15:41
Την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, ο Σταύρος Λάντσιας θα βρίσκεται ξανά στο Athenaeum "Kελάρι".