Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

O Σταύρος Λάντσιας στο Gazarte

O Σταύρος Λάντσιας στο Gazarte

Για πρώτη φορά ο Σταύρος Λάντσιας φιλοξενείται στο Gazarte και μοιράζεται με το κοινό τους ήχους του «Ημερολογίου Ονείρων», αυτούς τους

ήχους που ολοένα και γοητεύουν τους κριτικούς και ανακαλύπτονται από το κοινό...


 

Μαζί με εκλεκτούς μουσικούς, ο Σταύρος Λάντσιας ζωντανεύει και μοιράζεται με το κοινό συνθέσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως λυρικές, μελωδικές, ονειρικές... Παίζει στο πιάνο τις μελωδίες του «Ημερολογίου Ονείρων» που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2011, καθώς και ακούσματα από τις δυο προηγούμενες προσωπικές του δουλειές, “Επιστροφή” και “Το Ταξίδι Μιας Νότας”.

 

Μια πρόταση που έχει στόχο να μας χαρίσει μια μουσική διαδρομή υψηλής αισθητικής, τις δυο πρώτες Κυριακές του Μαρτίου. Η μελωδικότητα των ήχων και η δεξιοτεχνία του Κύπριου πιανίστα έγιναν η αφορμή να κερδίσει την προσοχή του ακροατή και να αποσπάσει σημαντικές κριτικές που αναδεικνύουν και υπογραμμίζουν το ταλέντο του.

 

Στις 9 και 16 Μαρτίου 2012 στο Gazarte

 

Παίζουν οι μουσικοί:
 

Δημήτρης Χουντής: σοπράνο σαξόφωνο
Sergiu Nastasa: βιολί
Susan Norton: τσέλο
Βαγγέλης Ζωγράφος: κοντραμπάσο
Καλλίστρατος Δρακόπουλος: τύμπανα

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Parklife: Οπερατικές μελωδίες & λυρικοί ήχοι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
20.09.2016 14:08
Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται για τρίτη φορά την σειρά συναυλιών Parklife, αυτήν την φορά αφιερωμένη στην Κλασσική Μουσική. Λυρικές μελωδίες αντηχούν στο Πάρκο με φόντο μια από τις πιο σύγχρονες αίθουσες όπερας στην Ευρώπη, και προτείνουν αριστουργήματα κλασσικών συνθετών, αναμειγνύοντάς τα με σύγχρονα κομμάτια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Piano Trio +: Ο Σταύρος Λάντσιας live στο Athenaeum
18.03.2016 15:41
Την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, ο Σταύρος Λάντσιας θα βρίσκεται ξανά στο Athenaeum "Kελάρι".
Ο Σταύρος Λάντσιας live στο Athenaeum
24.02.2016 13:27
O πιανίστας-συνθέτης Σταύρος Λάντσιας συνεχίζει τις "συναντήσεις" με εξαιρετικούς μουσικούς εξερευνώντας τα ηχοχρώματα του παραδοσιακού σχήματος της jazz (και όχι μόνο) “Piano Trio +”, το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στο ΑTHENAEUM "Κελάρι".
Οι Next Step Quintet στις Jazz Sundays του Gazarte
23.11.2015 13:44
Οι Jazz Sundays συνεχίζονται στο Roof Stage του GAZARTE γεμίζοντας τις Κυριακές μας με αγαπημένες μελωδίες Jazz. Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, στο Roof Stage του GAZARTE θα βρίσκονται οι Next Step Quintet.
 Jazz Sundays στο Gazarte
13.11.2015 11:10
Ο αγαπημένος χώρος της πόλης, το GAZARTE, καθιερώνει έναν ακόμη θεσμό, γεμίζοντας τις Κυριακές μας με αγαπημένες μελωδίες της Jazz.