To θέατρο Badminton παρουσιάζει το Abbamania group σε μια συναυλία γεμάτη … Abba! Οι φωνές, τα τραγούδια, η μουσική, τα κοστούμια, το feeling,

είναι όλα εδώ. Θα λείψετε εσείς;

18 Φεβρουαρίου 2012 στο Θέατρο Badminton!

Όλα ξεκίνησαν, ουσιαστικά, στα τέλη των 90’s όταν το μιούζικαλ MAMMA MIA! έκανε μια σαρωτική, άνευ προηγουμένου επιτυχία, στο Λονδίνο (και λίγο αργότερα σε ολόκληρο τον κόσμο) αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου για τη μουσική των Abba. Παρότι ακούγονται τα τραγούδια τους, το MAΜMA MIA! δεν είναι η ιστορία των Abba. Ο δαιμόνιος θεατρικός παραγωγός Stuart Littlewood σκέφτηκε τότε την ιδέα μιας συναυλίας, όσο το δυνατόν πιο πιστής στην πραγματικότητα, που λεγόταν Abba, παρουσιάζοντας σπουδαίους ερμηνευτές και παραγωγές υψηλού επιπέδου, όχι μόνο για τους αθεράπευτους fans, αλλά και για τις νέες γενιές που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να δουν ζωντανά στη σκηνή τους Abba. Έτσι, γεννήθηκε το Abbamania.

Η κορυφαία από όλες τις παραγωγές Abbamania, είναι αυτή που θα «καταλάβει» τη σκηνή του Θεάτρου Badminton, κάτι που κάνει ανά τον κόσμο από το 1999, σε κατάμεστα θέατρα και συναυλιακούς χώρους αναβιώνοντας με τον πιο πιστό τρόπο τη δύναμη και την ομορφιά της μουσικής των Abba, αλλά και της εκρηκτικής τους σκηνικής ενέργειας (οι φωνές, η προφορά αλλά, κυρίως, το feeling που βγάζει το γκρουπ είναι…Abba).

Το 2002, το Abbamania παιζόταν για 18 συνεχόμενες εβδομάδες στο θέατρο Strand του Λονδίνου, ενώ την ίδια χρονιά έκανε το ντεμπούτο του στη Γερμανία στο Deutsches Theater του Μονάχου, όπου τα εισιτήρια και των 21 παραστάσεων εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού. Το Γερμανικό κοινό το λάτρεψε αμέσως τόσο πολύ, που του χάρισε το βραβείο «Καλύτερο Μιούζικαλ για το 2002» από το Radio Regenbogen, ένα θεσμό κύρους στη Γερμανία, ενώ εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό show «Radio Regenbogen» δίπλα στους Tom Jones και Meatloaf.

Την περίοδο 2003/4 έγιναν πάνω από 250 sold out παραστάσεις στην Ευρώπη και στη Ρωσία με 24 συνεχόμενες εμφανίσεις στο θέατρο Schiller στο Βερολίνο, αλλά και στο Koln Arena της Κολωνίας, όπου 10.000 εισιτήρια πουλήθηκαν εν μια νυκτί. Στις 21 Αυγούστου του 2004 το γκρουπ έπαιξε μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό από 20.000 fans στο Waldbuhne στο Βερολίνο, επιβεβαιώνοντας το Abbamania ως το μεγαλύτερο Abba σόου μετά τους ίδιους τους Abba. Το 2007 ήταν η σειρά της Αυστραλίας να δηλώσει οικειοθελώς υποταγή στην Abbamania όταν τα κέρδη του σόου ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο δολάρια Αυστραλίας ύστερα από 6 εβδομάδες συναυλιών στο Star Theater του Σύδνεϋ. Το 2008 η Δανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Νότια Κορέα, η Σιγκαπούρη και η Νέα Ζηλανδία ομολογούν δημόσια την Abbamania τους με νέες χώρες να μπαίνουν συνεχώς στους ΑΑ (Ανώνυμοι Abbaκολικοί).

Τα διαχρονικά τραγούδια των Abba μοιάζουν να γράφτηκαν για να τραγουδιούνται και να χορεύονται live και το Abbamania μας χαρίζει αυτό ακριβώς: δύο ώρες γεμάτες ξεσηκωτικής μουσικής σε μια παραγωγή κορυφαίου επιπέδου ήχου, φωτισμού και εφέ. Οι ερμηνευτές είναι τόσο ιδανικοί που δεν χρειάζεται να απορήσετε αν νιώσετε κάτι σαν déjà vu όταν θα χορεύετε και θα τραγουδάτε με την ψυχή σας νομίζοντας ότι ο χρόνος γύρισε -και σταμάτησε- κάπου στα 70’s.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν σ΄ ένα από τα βασικά μέλη του Abbamania group, δεν καθιστούν δυνατή την έγκαιρη παρουσία του, για την πραγματοποίηση της πρόβας και κατά συνέπεια της παράστασης της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου. Όλα τα εισιτήρια της Παρασκευής, ισχύουν κανονικά για την παράσταση του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου στις 9.00μμ.