Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Άννα Μπουρμά στο Σταυρό του Νότου Plus

Η Άννα Μπουρμά στο Σταυρό του Νότου Plus

Ο Σταυρός του Νότου Plus παρουσιάζει την Άννα Μπουρμά σε δύο μουσικές βραδιές στις οποίες μεταξύ άλλων θα ακούσουμε και

τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Τα ρόδα της αυλής».


 

Γνωρίζοντας την Άννα Μπουρμά δίπλα στον Γιώργο  Νταλάρα και στη συνέχεια δίπλα στον Νίκο Ζούδιαρη φέτος μετά την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της δίσκου με τίτλο ‘’Τα Ρόδα Της Αυλής’’ θα μας διεγείρει όλες τις αισθήσεις με τα ρόδα της στο Σταυρό Του Νότου plus για 2 μοναδικές παραστάσεις.

 


Οι παραστάσεις εκτός από τα νέα της τραγούδια θα περιλαμβάνουν διασκευές αγαπημένων της συνθετών με νέο ενορχηστρωτικό ντύσιμο από τον γνωστό τραγουδοποιό Τάκη Μπουρμά.

 


Όλοι η παράσταση στηρίζεται στην εναλλαγή των συναισθημάτων και στην οπτικοποίηση αυτών. Video art, ήχοι και θεατρικότητα θα συμπληρώνουν το σκηνικό.

 


Επί σκηνής θα παρουσιαστεί ο τραγουδοποιός Τάκης Μπουρμάς που θα ερμηνεύσει γνωστά του τραγούδια όπως: Μη γυρίσεις (Κατσιμίχα), Θα ’ρθω να σε βρω (Νταλάρας ) κ.α.

 

 


Το ύφος της παράστασης είναι έντεχνο ελληνικό με πολλά ροκ στοιχεία, η διάρκεια αυτής είναι 2,5 ώρες.

 

Κιθάρα κλασσική: Tάκης Μπουρμάς
Κιθάρα Ηλεκτρική: Nίκος Σiνογιάννης
Πλήκτρα: Γιώργος Λιάκος
Μπάσο: Νίκος Ρούλος
Τύμπανα: Θοδωρής Παπαστάθης
Ενορχηστρώσεις: Tάκης Μπουρμάς
Photos & Videos: T H E O
Video Art σκηνοθεσία: Άννα Μπουρμά

 

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Οι Χαΐνηδες για ακόμα ένα live στο Σταυρό του Νότου Plus
02.11.2016 14:20
Οι αγαπημένοι μας Χαΐνηδες θα εμφανιστούν για ακόμη ένα Σάββατο, το πρώτο του Νοέμβρη (5/11), στον Σταυρό του Νότου Plus.
Τα 5 Στοιχεία, με την Άννα Μπουρμά στο Φεστιβάλ Μαραθώνα 2016
30.08.2016 13:21
Η μουσικοθεματική παράσταση «Τα 5 στοιχεία», βασισμένη στη θεωρία των πέντε θεμελιακών στοιχείων κατά τον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο Ησίοδο (φωτιά, αέρας, νερό, γη και ..........), μετά από τα συνεχόμενα sold out την Άνοιξη 2016, ανεβαίνει για πρώτη φορά εκτός πόλης στο Φεστιβάλ Μαραθώνα, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στο υπέροχο λιμανάκι Μάτι της Νέας Μάκρης (Ναυτικός Όμιλος Μάτι).
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Πανος Παπαϊωάννου, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου
04.03.2016 13:24
Η παρέα του Πάνου Παπαϊωάννου και του Χρυσόστομου Καραντωνίου μεγαλώνει με μια γυναικεία παρουσία, την Μάγδα Βαρούχα. Οι τρεις τους μας περιμένουν με μια αγκαλιά τραγούδια, στο Σταυρό του Νότου (club), τις Πέμπτες 10 & 17 Μαρτίου.