Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ακούω φωνές στο Bar-Resto του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

Ακούω φωνές στο Bar-Resto του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει στο χώρο του Bar-Resto την παράσταση «Ακούω φωνές» από την ομάδα Στίγμα. Η παράσταση …

θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Απριλίου 2012.


Πως θα σου φαινόταν αν κάποιος μπορούσε να ακούσει τις σκέψεις σου, πως θα ένιωθες αν εσύ άκουγες τις σκέψεις των άλλων, θα γελούσες; Θα τρόμαζες; Θα ένιωθες αμήχανα; Ποιος ξέρει... ήρθε η ώρα να μάθεις... η ομάδα «ΣΤΙΓΜΑ» και η "WHATEVER productions" παρουσιάζουν την παράσταση ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ...  Μια παράσταση που σίγουρα θα σε κάνει να την "ακούσεις"...

 


 
Πρόκειται για μια σύγχρονη κωμωδία που εμβαθύνει στην πολυπλοκότητα της ανθρώπινης σκέψης, στη μοναξιά και στη δυσκολία επικοινωνίας των δυο φύλλων.  Σατιρίζει την ευκολία με την οποία χαρακτηρίζουμε κάποιον σύμφωνα με την εικόνα του.

 


Τρεις νέοι άνθρωποι μέσα σε ένα μπαρ ενώ έχουν ανάγκη, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, να έρθουν σε επαφή, αυτό ματαιώνεται από τους φόβους, τις ανασφάλειες και τα βεβιασμένα συμπεράσματα που γεννά η σκέψη. 


 
 
Κείμενο: ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΓΜΑ
Σκηνοθεσία: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΤΡΙΚΑΡΕΑΣ
Μουσική, SOUND DESIGN: TIN BOX STUDIO
Φωτογραφία: ΑΜΑΝΤΑ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Γραφίστας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΣ
Παραγωγή: WHATEVER PRODUCTIONS
 
ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΓΜΑ
ΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΜΑΝΤΑ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Το τελευταίο ψέμα, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
03.02.2017 16:57
«Το τελευταίο ψέμα», ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του Μιχάλη Κακογιάννη που προβλήθηκε στις αίθουσες το 1958 με πρωταγωνίστρια την Έλλη Λαμπέτη και με μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, παρουσιάζεται για πρώτη φορά επί σκηνής, στο -2 του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
Η αρχή χωρίς το τέλος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
02.01.2017 14:41
Πρωτότυπη και πέρα από τα όρια του τυπικού, η μουσικοθεατρική παράσταση “Η αρχή χωρίς το τέλος”, που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, στις 21:00, στην κεντρική αίθουσα “Θέατρο” του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
Ομπίντα: Οι τελευταίες ώρες του Νίκου Ζαχαριάδη, του Γιώργου Κοτανίδη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
01.11.2016 17:02
Ένα πολιτικό έργο με ήρωα τον ιστορικό ηγέτη του ΚΚΕ Νίκο Ζαχαριάδη μπροστά στο θάνατο, έγραψε και θα παρουσιάζει από τις 21 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, ο Γιώργος Κοτανίδης.
Ο Δάσκαλος μας ο Σοπενχάουερ από το Μικρό Πολυτεχνείο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
01.06.2016 17:09
Το Μικρό Πολυτεχνείο και ο Κοραής Δαμάτης παρουσιάζουν το έργο: “ο Δάσκαλος μας Ο Σοπενχάουερ”, βασισμένο στα πέντε κείμενα που διακρίθηκαν στο πλαίσιο του 7ου διαγωνιστικού Pocket Theatre Festival Αθηνών (Δεκέμβριος 2015), στο Black Box του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
Το μάθημα, του Ευγένιου Ιονέσκο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
16.03.2016 13:31
Ο Βασίλης Βασιλάκης σκηνοθετεί Το μάθημα του Ευγένιου Ιονέσκο για οκτώ μόνο παραστάσεις στο Black Box του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.