Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Κώστας Μπαλταζάνης, Γιώργος Παλαμιώτης και Κώστας Αναστασιάδης

Κώστας Μπαλταζάνης, Γιώργος Παλαμιώτης και Κώστας Αναστασιάδης

Το TAF (The Art Foundation) παρουσιάζει τους Κώστα Μπαλταζάνη, Γιώργο Παλαμιώτη και Κώστα Αναστασιάδη …

τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 21.00 για ένα μοναδική live. 

 

Οι τρεις Έλληνες μουσικοί έχουν πολύπλευρες καλλιτεχνικές αναφορές και συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Κώστας Αναστασίαδης με αυτοσχεδιαστική δεξιοτεχνία και σημαντικές διακρίσεις, έχει αποκτήσει ένα σταθερό μουσικόφιλο κοινό.

 

Οι Κώστας Μπαλταζάνης και Γιώργος Παλαμιώτης είναι δύο τζαζ μουσικοί με εξαιρετικό τεχνικό επίπεδο που έχουμε ξανακούσει στο TAF. Έχουν και οι δύο συμμετάσχει σε πολλές δισκογραφικές δουλειές, και έχουν κάνει σπουδαίες συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Οι τρεις δημιουργοί θα βρεθούν για πρώτη φορά με αυτή τη σύνθεση στο TAF και θα κινηθούν σε τζαζ μονοπάτια φιλτραρισμένα από το προσωπικό στιλ του καθενός, δημιουργώντας συνθέσεις που αντλούν τις επιρροές τους από μεγάλο εύρος της τζαζ.

 

Κώστας Αναστασιάδης, τύμπανα
Κώστας Μπαλταζάνης, κιθάρα
Γιώργος Παλαμιώτης, μπάσο

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Κώστας Καρμπάς στο Σταυρό του Νότου Club
31.01.2017 12:51
Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Κώστας Καρμπάς συνταξιδεύουν μουσικά και κατηφορίζουν από τη συμπρωτεύουσα για την Αθήνα και το Σταυρό του Νότου Club, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 21.30!
O Κώστας Μακεδόνας επιστρέφει στο Kremlino
19.01.2017 15:56
Ο Κώστας Μακεδόνας μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις του Νοεμβρίου επιστρέφει στο Κρεμλίνο, στο κέντρο του Πειραιά, για μία καινούργια σειρά εμφανίσεων για όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου!
Ο Κώστας Λειβαδάς για μία συναυλία στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
10.08.2016 10:52
Ο Κώστας Λειβαδάς επιστρέφει στην πόλη της ζωής του για μια και μοναδική συναυλία.
Ο Κώστας Χατζής στο Φουγάρο του Ναυπλίου
22.06.2016 10:00
Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία κοινωνική απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Ναύπλιο για μία μόνο βραδιά στον υπαίθριο χώρο του Φουγάρου, το Σάββατο 2 Ιουλίου.
Ήταν μια στιγμή: Ο Κώστας Πρατσινάκης ζωντανά στον Ιανό
27.05.2016 11:44
Ο Κώστας Πρατσινάκης κατεβαίνει από την Θεσσαλονίκη στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 4 Ιουνίου 2016 για να συναντηθεί με τους φίλους του στην Αθήνα.