Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Αδερφές σε σκηνοθεσία Πρόδρομου Τοσουνίδη στο Θέατρο Χώρα

Αδερφές σε σκηνοθεσία Πρόδρομου Τοσουνίδη στο Θέατρο Χώρα

Η ομάδα Θεατρικές Πartίδες παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία του Ίανου Σβάρνα, «ΑΔΕΡΦΕΣ», σε σκηνοθεσία Πρόδρομου …

Τοσουνίδη.

 

Τί συμβαίνει όταν μια Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας, μια Αμερικάνα τραγουδίστρια, μια δυναμική Κρητικιά, μια αγρότισσα από την Καρδίτσα και μια καλόγρια  έρχονται στην Αθήνα για να παντρέψουν τον αδελφό τους ώστε να μοιραστούν την κληρονομιά; Η κατάσταση περιπλέκεται όταν έρχονται να προστεθούν μια Ρωσίδα οικονόμος, μια πλασιέ βιβλίων, μια ιερόδουλη, ένας νταβατζής και... ο gay σύντροφος του αδελφού!

 

Έρωτες, δολοπλοκίες και άφθονο γέλιο στο πρώτο έργo του Ίανου Σβάρνα, το οποίο αποδεικνύεται και το καλύτερο αντίδοτο στην οικονομική κρίση!

 

Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης):


Ίανος Σβάρνας, Γιώργος Κυριάκου, Λίλια Χουσαΐνοβα, Γεωργία Μπεκιάρη, Γεωργία Καραμέρου, Έλενα Κροτσιάνι, Κατερίνα Λιάτση, Βίκυ Τσώτα, Ίλντα Γκιώνη, Φανή Παλιούρα και ο Φίλιππος Κωνσταντίνος

 

Συντελεστές


Σκηνοθεσία : Πρόδρομος Τοσουνίδης
Μουσική : Χρήστος Θεοδώρου
Χορογραφίες : Γεωργία Καραμέρου
Βοηθός σκηνοθέτη : Φερνάν Ρομπλό
Σκηνικά : DF Design (www.dfdesign.gr)

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Αστροφεγγιά, του Ι.Μ Παναγιωτόπουλου: τον Οκτώβριο στο Θέατρο Χώρα
19.08.2016 17:33
Η θεατρική μεταφορά της «Αστροφεγγιάς» του Ι.Μ Παναγιωτόπουλου ανεβαίνει, σε μια φιλόδοξη για την εποχή παραγωγή, στο θέατρο ΧΩΡΑ, στις 12 Νοεμβρίου 2016 σε κείμενο και σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια
Τρεις αδερφές, του Αντόν Τσέχωφ για 2η σεζόν στο Θέατρο Πορεία
23.06.2016 10:42
Οι Τρεις Αδερφές, το τσεχωφικό έργο σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου συνεχίζει την επιτυχημένη του Πορεία στο θέατρό μας και την επόμενη σεζόν. Με 15.000 θεατές το πρώτο τρίμηνο και πληθώρα διθυραμβικών κριτικών, η παράσταση θα επανέλθει στη σκηνή του Πορεία, από τις 26 Οκτωβρίου.
BAM – BAM! των Ray Cooney & John Chapman για 3η σεζόν στο Χυτήριο
19.05.2016 12:59
Η ξεκαρδιστική κωμωδία BAM BAM, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τις δύο προηγούμενες σεζόν, θα συνεχίσει να παίζεται για ΤΡΙΤΗ σεζόν στον υπέροχο καλοκαιρινό κήπο του θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ από την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.
Τρεις αδερφές, του Άντον Τσέχοφ στο Θέατρο Πορεία
18.01.2016 17:03
Το Θέατρο Πορεία παρουσιάζει το έργο του Άντον Τσέχοφ, Τρεις αδερφές, σε σκηνοθεσία - δραματουργία Δημήτρη Τάρλοου, από 19 Φεβρουαρίου 2016.
Αμήν, της Αλκυόνης Βαλσάρη στο Vault
07.12.2015 13:48
Από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:15, παίζεται η ξεκαρδιστική κωμωδία «ΑΜΗΝ» της Αλκυόνης Βαλσάρη, στον πολυχώρο VAULT Theater Plus, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κομνηνού, με τους Ερμόλαο Ματθαίου και Ερνέστο Βουτσίνο.