Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Bedtime Stories 2.0 στο Altera Pars

Bedtime Stories 2.0 στο Altera Pars

Η θεατρική εταιρία ΔΙΑΣ θα παρουσιάζει στο Altera Pars τη νέα μαύρη κωμωδία του Γιώργου Ηλιόπουλου, «BEDTIME STORIES 2.0», μετά τη

μεγάλη καλλιτεχνική κι εμπορική επιτυχία που είχε το «BEDTIME STORIES», την περσινή χρονιά. Η παράσταση θα παρουσιάζεται από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.


Κείμενο σκληρό, προκλητικό, βίαια ποιητικό, με γλώσσα κοφτερή και σοκαριστική και ταυτόχρονα τρυφερή και αληθινή, με κυνικό και αφοπλιστικό χιούμορ.

 


Το «BEDTIME STORIES 2.0» αποτελείται από έντεκα «διαλογικούς» μονολόγους, που κεντρικό άξονα έχουν το σεξ. Το σεξ σαν πληγή, σαν απόλαυση, σαν ενοχή, σαν τραύμα σαν απωθημένο και σαν ανεκπλήρωτο. Όλοι οι ήρωες με αφετηρία αυτό ξεκινούν να μιλήσουν, να αποκαλύψουν, να εκθέσουν και να ερμηνεύσουν τη ζωή τους. Άτομα καθημερινά, άνθρωποι της διπλανής πόρτας – που όλοι τους ξέρουμε – εξομολογούνται σε 1Ο  πρόσωπο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το «BEDTIME STORIES» ανέβηκε στο Λονδίνο από το T.L. Company στα θέατρα Plesance και KING΄S HEAD, σε μετάφραση της Martina Reynold, ενώ η ίδια παράσταση πήρε μέρος στα Φεστιβάλ του Εδιμβούργου, του Δουβλίνου και της Πράγας, κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ


Σκηνοθεσία - Σκηνικά: Γιώργος Ηλιόπουλος
Βεστιάριο: Τζίνα Περιμένη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Καραΐσκου
Παραγωγή /επιμέλεια παράστασης θεατρική εταιρία ΔΙΑΣ

 

ΠΑΙΖΟΥΝ 
Αλίκη Βουτζουράκη, Γιώργος Γεροντιδάκης, Κατερίνα Γιώτη, Μιχάλης Δελής, Ζαχαρούλα Θεοδοσίου, Άγγελος Θεοφίλου, Κωνσταντίνα Καραΐσκου, Δημήτρης Μαγκλάρας, Ευθύμης Μπαλαγιάννης, Ελένη Νασοπούλου, Μαρία Φράγκου

 

Σχετικές ειδήσεις
«Στα Σκοτεινά - Making Movies» του Γ. Ηλιόπουλου στον Τεχνοχώρο Cartel
23.11.2016 10:30
Βασισμένη στο γνωστό “Bedtime stories” του Γιώργου Ηλιόπουλου, η επιτυχημένη παράσταση «Στα Σκοτεινά - Making Movies» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά, επιστρέφει για τρίτη σεζόν στον Τεχνοχώρο Cartel.
Αγγέλα, του Γιώργου Σεβαστίκογλου στο Θέατρο Altera Pars
17.11.2016 10:37
Ο Πέτρος Νάκος σκηνοθετεί στο Altera Pars την Αγγέλα, του Γιώργου Σεβαστίκογλου.
Θεατρική σεζόν 2016-2017: To Altera Pars συνεχίζει να στηρίζει το νεοελληνικό έργο
12.07.2016 16:58
Ο Πέτρος Νάκος σκηνοθετεί δύο εμβληματικά έργα της νεοελληνικής δραματουργίας την ερχόμενη θεατρική σεζόν (2016-2017) στο Altera Pars: την «Αγγέλα» του Γιώργου Σεβαστίκογλου και τον «Ήχο του όπλου» της Λούλας Αναγνωστάκη.
Άνθρωποι από την ομάδα ΟΠΑ στο Altera Pars
24.05.2016 14:17
Η Θεατρική Ομάδα ΟΠΑ παρουσιάζει την παράσταση Άνθρωποι στις 6, 7, 8, 9 Ιουνίου 2016 στο Θέατρο Altera Pars.
Αντιγόνη του Μπρεχτ από την ομάδα ΟΠΑ στο Altera Pars
24.05.2016 10:13
Η Θεατρική Ομάδα του Ο.Π.Α. (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) παρουσιάζει την «Αντιγόνη» του Μπέρτολτ Μπρεχτ, από τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 στο Θέατρο Altera Pars.