Η θεατρική εταιρία ΔΙΑΣ θα παρουσιάζει στο Altera Pars τη νέα μαύρη κωμωδία του Γιώργου Ηλιόπουλου, «BEDTIME STORIES 2.0», μετά τη

μεγάλη καλλιτεχνική κι εμπορική επιτυχία που είχε το «BEDTIME STORIES», την περσινή χρονιά. Η παράσταση θα παρουσιάζεται από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Κείμενο σκληρό, προκλητικό, βίαια ποιητικό, με γλώσσα κοφτερή και σοκαριστική και ταυτόχρονα τρυφερή και αληθινή, με κυνικό και αφοπλιστικό χιούμορ.

Το «BEDTIME STORIES 2.0» αποτελείται από έντεκα «διαλογικούς» μονολόγους, που κεντρικό άξονα έχουν το σεξ. Το σεξ σαν πληγή, σαν απόλαυση, σαν ενοχή, σαν τραύμα σαν απωθημένο και σαν ανεκπλήρωτο. Όλοι οι ήρωες με αφετηρία αυτό ξεκινούν να μιλήσουν, να αποκαλύψουν, να εκθέσουν και να ερμηνεύσουν τη ζωή τους. Άτομα καθημερινά, άνθρωποι της διπλανής πόρτας – που όλοι τους ξέρουμε – εξομολογούνται σε 1Ο  πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «BEDTIME STORIES» ανέβηκε στο Λονδίνο από το T.L. Company στα θέατρα Plesance και KING΄S HEAD, σε μετάφραση της Martina Reynold, ενώ η ίδια παράσταση πήρε μέρος στα Φεστιβάλ του Εδιμβούργου, του Δουβλίνου και της Πράγας, κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία – Σκηνικά: Γιώργος Ηλιόπουλος
Βεστιάριο: Τζίνα Περιμένη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Καραΐσκου
Παραγωγή /επιμέλεια παράστασης θεατρική εταιρία ΔΙΑΣ

ΠΑΙΖΟΥΝ 
Αλίκη Βουτζουράκη, Γιώργος Γεροντιδάκης, Κατερίνα Γιώτη, Μιχάλης Δελής, Ζαχαρούλα Θεοδοσίου, Άγγελος Θεοφίλου, Κωνσταντίνα Καραΐσκου, Δημήτρης Μαγκλάρας, Ευθύμης Μπαλαγιάννης, Ελένη Νασοπούλου, Μαρία Φράγκου