Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ποιανού είναι άραγε το έργο;

Ποιανού είναι άραγε το έργο;
Η γκαλερί TinT μπαίνοντας σε εορταστικό κλίμα, ακριβώς με τον τρόπο που απαιτεί η συγκεκριμένη γιορτή, εγκαινιάζει μία καινούρια έκθεση την πρώτη μέρα του χριστουγεννιάτικου Δεκέμβρη και μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Η γκαλερί TinT μπαίνοντας σε εορταστικό κλίμα, ακριβώς με τον τρόπο που απαιτεί η συγκεκριμένη γιορτή, εγκαινιάζει μία καινούρια έκθεση την πρώτη μέρα του χριστουγεννιάτικου Δεκέμβρη και μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Η έκθεση No name είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος της. Δεν την ονόμασαν φυσικά τυχαία και αυτό αποδεικνύεται από το ευρηματικό «παιχνίδι» που σκέφτηκαν οι άνθρωποι της TinΤ για τα έργα που θα εκτεθούν.

Τα έργα, που θα παρουσιαστούν είναι δημιουργίες μικρών διαστάσεων από σαράντα εικαστικούς καλλιτέχνες και φυσικά θα πουληθούν στους ενδιαφερόμενους στις γνωστές γιορτινές τιμές.

Οι καλλιτέχνες, όμως, δεν υπογράφουν κανένα από τα έργα, με σκοπό να προκαλέσουν τον επισκέπτη να τα προσεγγίσει ανεπηρέαστος, καθώς ο δημιουργός τους δεν είναι άμεσα αναγνωρίσιμος.

Η αποκάλυψη του ονόματος του καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί μόνο τη στιγμή που θα το επιλέξει ο επισκέπτης για να το αγοράσει!

Info
No name
Από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου
Γκαλερί TinT
Χρυσ. Σμύρνης 13, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 220101, 2310 235689
tint@otenet.gr

Σχετικές ειδήσεις
Το Ντεπό της Γκαλερί στην a.antonopoulou.art
16.12.2016 14:13
Συνδυάζοντας το Gallery Weekend 2016, τον αποχαιρετισμό του έτους και τα εγκαίνια της νέας ομαδικής έκθεσης "Το Ντεπό της Γκαλερί", η γκαλερί a.antonopoulou.art μας καλεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, 12:00-19:00 στο χώρο της για τα εγκαίνια και ένα εορταστικό πάρτι.
Έκθεση του Αντώνη Βολανάκη στη Γκαλερί Cube
09.11.2016 15:58
Η Γκαλερί Cube, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τον εικαστικό Αντώνη Βολανάκη και παρουσιάζει την καινούρια του δουλειά, στην ατομική του έκθεση με τίτλο “ Α HERSTORY: something old, something new, something borrowed, something blue ”. Τα έργα που παρουσιάζονται είναι χειροποίητα κεραμικά, υφαντά και φωτογραφίες από την σειρά Holy Women και έχουν δημιουργηθεί τα δύο τελευταία χρόνια.
Ουτοπικές Τοπογραφίες: έκθεση του Γιάννη Χρηστάκου στη Γκαλερί Cube
10.10.2016 10:14
Η Γκαλερί Cube, παρουσιάζει την καινούρια δουλειά του Γιάννη Χρηστάκου, στην ατομική του έκθεση με τίτλο “Ουτοπικές Τοπογραφίες”, που λειτουργεί σαν συνέχεια και εξέλιξη της δουλειάς του, η οποία παρουσιάστηκε στην Cube με τίτλο “Αυτός δεν είναι ο κόσμος μου” (Μάρτιος 2012).
Ταξίδια όνειρα: έκθεση του Κώστα Παναγιωτακόπουλου στη γκαλερί Cube
15.04.2016 15:30
Η Γκαλερί Cube, δύο χρόνια μετά τους “ονειροχώρους” του Κώστα Παναγιωτακόπουλου φιλοξενεί την καινούρια του δουλειά με τον τίτλο “ταξίδια όνειρα”.
... έλα να παίξουμε: Έκθεση του Χρήστου Κουτσούκη στην Γκαλερί Cube
15.03.2016 14:57
Η Γκαλερί Cube, φιλοξενεί από την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 την καινούρια δουλειά του Χρήστου Κουτσούκη με τίτλο “... έλα να παίξουμε”, που είναι η δεύτερη ατομική του έκθεση στο χώρο, μετά τις “Στιγμές” (Φεβρουάριος 2012).