O τίτλος της έκθεσης είναι \”Αγνωστα έπη\” και αναφέρεται σε μια άγνωστη εποχή που σχηματίζεται μέσα από μικρές περιόδους της ελληνικής ιστορίας. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 24 Νοεμβρίου.

O τίτλος της έκθεσης είναι Αγνωστα έπη και αναφέρεται σε μια άγνωστη εποχή που σχηματίζεται μέσα από μικρές περιόδους της ελληνικής ιστορίας. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 24 Νοεμβρίου.

Ο Μηλιώνης χρησιμοποιεί έντονα χρώματα για να παρουσιάσει λιτά τοπία και να μεταφέρει στον θεατή το μήνυμα μιας διπλής διάστασης σε ένα ενιαίο μεταφυσικό κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, εκφράζονται έντονα στα έργα του οι ιδέες και έννοιες του σκότους και του φωτός.

Με μια σειρά από σύμβολα, ο καλλιτέχνης μεταφέρει τον θεατή γύρω από τα υπερφυσικά στην απόδοση ελληνικά κτίρια που επιδιώκουν την ισορροπία σε μια στιγμή της αιώνιας σιωπής. Κάθε μισό τμήμα από το ζωγραφικό του έργο περιέχει το σπόρο για το άλλο μισό και δεν μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο.

Τα δύο αντίθετα παρουσιάζονται σε μια εννοιολογική σύζευξη για να αποτελέσουν τη σύνθεση εννοιών που ο καλλιτέχνης διαπραγματεύεται και για τα οποία μάχεται καθημερινά.

INFO
Λ. Κηφισίας 263
Τηλ./Fax. 210 8085745
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 11:00-14:00 & 17:30-21:00
Τετάρτη-Σάββατο 11:00-16:00
Κυριακή και Δευτέρα – κλειστά
www.enigmagallery.gr