Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Καφές και τέχνη!

Καφές και τέχνη!
Ίσως ο πιο \"φιλότεχνος\" καφές που θα πιείτε ποτέ στη ζωή σας να είναι αυτός που θα σας σερβίρουν στα Flocafe του Κολωνακίου, καθώς εκεί παράλληλα με την πιο αγαπημένη συνήθεια μας, θα απολαμβάνουμε και την έκθεση κοσμήματος της Μιχαέλας Θεοδωρακάκου

Ίσως ο πιο \"φιλότεχνος\" καφές που θα πιείτε ποτέ στη ζωή σας να είναι αυτός που θα σας σερβίρουν στα Flocafe του Κολωνακίου, καθώς εκεί παράλληλα με την πιο αγαπημένη συνήθεια μας, θα απολαμβάνουμε και την έκθεση κοσμήματος της Μιχαέλας Θεοδωρακάκου.

Η εικαστικός καλλιτέχνης Μιχαέλα Θεοδωράκου περνά από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου από τα Flocafé, το νέο σημείο συνάντησης για τους ανθρώπους της τέχνης.

Η έκθεση που θα παρουσιάζεται όλα αυτό το διάστημα αποτελείται από γλυπτικά αντικείμενα-κοσμήματα της Μιχαέλας Θεοδωρακάκου, τα οποία είναι μοναδικές δημιουργίες τέχνης και σύγχρονου design.

Η ολοκαίνουρια σειρά των έργων της, που απαρτίζεται από γλυπτικά αντικείμενα-κοσμήματα μικρών διαστάσεων, έχει ποικίλους και ιδιαίτερους τίτλους, όπως «Πορτοκαλί Καταιγίδα», «Πυρετός Χαρακωμάτων» και «Παιχνιδίσματα».

Τα κοσμήματα που απαρτίζουν τη νέα γκάμα των έργων της μπορούν να φορεθούν και από τον άντρα και από την γυναίκα. Σε όλα τα κομμάτια δεπόζει το χρώμα! Πορτοκαλί, πράσινο, θαλασσί σε συνδυασμό με υπέροχα και προσεγμένα υλικά, όπως το χυτό αλουμίνιο και το δέρμα, με έντονη γραφή πάνω στην επιφάνεια του κρυστάλλου.

Όλα αυτά δημιουργούν κοσμήματα με γεωμετρικές φόρμες, μοντέρνες και αφαιρετικές. Tα συγκεκριμένα κοσμήματα εκτέθηκαν στην OXO gallery του Λονδίνου σε μια έκθεση που περιλάμβανε έργα από 38 καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο.

Τα Flocafé δίνουν βήμα σε νέους, δημιουργικούς ανθρώπους, για να προβάλουν τη δουλειά τους στο ζεστό, οικείο και φιλικό περιβάλλον τους.

Info
Μιχαέλα Θεοδωράκου
Opening: Δευτέρα 26 Νοεμβρίου
Διάρκεια έκθεσης: 26 Νοεμβρίου - 5 Δεκεμβρίου
Flocafé Κολωνακίου, Μηλιώνη 7 και Ηρακλείτου

Σχετικές ειδήσεις
Τέχνη στο πατάρι #5 στην Αίθουσα Τέχνης Ιανός
21.02.2017 10:20
Η IANOS ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ θα φιλοξενήσει και φέτος την καθιερωμένη εδώ και τέσσερα χρόνια Τέχνη στο Πατάρι, μια ομαδική εικαστική έκθεση που προτείνει μικρούς θησαυρούς τέχνης στο πατάρι του Ιανού.
Η Ελληνική Τέχνη ταξιδεύει στο Σαλόνι των Ανεξαρτήτων
14.02.2017 13:36
Υπό την επιμέλεια της γνωστής ιστορικού τέχνης και τεχνοκριτικού κ. Έμμυς Βαρουξάκη η Ελληνική Τέχνη ταξιδεύει ακόμη μια φορά έως το Σαλόνι των Ανεξαρτήτων στο Grand Palais στο Παρίσι.
Αγαπημένη Θεία Λένα: Ένα ντοκιμαντέρ και μία έκθεση για την Αντιγόνη Μεταξά στο Μουσείο Μπενάκη
30.12.2016 16:59
"Αγαπημένη Θεία Λένα. Η ζωή και το έργο της Αντιγόνης Μεταξά" είναι ο τίτλος της έκθεσης και του ντοκιμαντέρ για την Αντιγόνη Μεταξά, που θα φιλοξενήσει το Μουσείο Μπενάκη, από τις 20 Ιανουαρίου 2017.
Τα πάντα ρεί ?: Έκθεση καλλιτεχνικού κοσμήματος της ομάδας J.A.W. στην Ena Art Gallery
23.06.2016 14:07
Η ομάδα καλλιτεχνικού κοσμήματος J.A.W. Jewellery Art Workers συμμετέχει στην 1st ΑTHENS JEWELRY WEEK με την έκθεση “Τα πάντα ρεί ?”, από τις 30 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2016, στην Ena Art Gallery.
Η τέχνη ανθίζει στην οδό Λεμπέση: Δύο εκθέσεις των Γιώργου Πανταζή και Μίλυ Μαρτιώνου
05.05.2016 14:14
Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στις 20:00, η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος και η γκαλερί artshot Sophia Gaitani, μας προσκαλούν στα κοινά εγκαίνια δύο εκθέσεων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προσεγγίζοντας την τέχνη με μία άκρως εορταστική και ανοιξιάτικη διάθεση.