Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Καφές και τέχνη!

Καφές και τέχνη!
Ίσως ο πιο \"φιλότεχνος\" καφές που θα πιείτε ποτέ στη ζωή σας να είναι αυτός που θα σας σερβίρουν στα Flocafe του Κολωνακίου, καθώς εκεί παράλληλα με την πιο αγαπημένη συνήθεια μας, θα απολαμβάνουμε και την έκθεση κοσμήματος της Μιχαέλας Θεοδωρακάκου

Ίσως ο πιο \"φιλότεχνος\" καφές που θα πιείτε ποτέ στη ζωή σας να είναι αυτός που θα σας σερβίρουν στα Flocafe του Κολωνακίου, καθώς εκεί παράλληλα με την πιο αγαπημένη συνήθεια μας, θα απολαμβάνουμε και την έκθεση κοσμήματος της Μιχαέλας Θεοδωρακάκου.

Η εικαστικός καλλιτέχνης Μιχαέλα Θεοδωράκου περνά από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου από τα Flocafé, το νέο σημείο συνάντησης για τους ανθρώπους της τέχνης.

Η έκθεση που θα παρουσιάζεται όλα αυτό το διάστημα αποτελείται από γλυπτικά αντικείμενα-κοσμήματα της Μιχαέλας Θεοδωρακάκου, τα οποία είναι μοναδικές δημιουργίες τέχνης και σύγχρονου design.

Η ολοκαίνουρια σειρά των έργων της, που απαρτίζεται από γλυπτικά αντικείμενα-κοσμήματα μικρών διαστάσεων, έχει ποικίλους και ιδιαίτερους τίτλους, όπως «Πορτοκαλί Καταιγίδα», «Πυρετός Χαρακωμάτων» και «Παιχνιδίσματα».

Τα κοσμήματα που απαρτίζουν τη νέα γκάμα των έργων της μπορούν να φορεθούν και από τον άντρα και από την γυναίκα. Σε όλα τα κομμάτια δεπόζει το χρώμα! Πορτοκαλί, πράσινο, θαλασσί σε συνδυασμό με υπέροχα και προσεγμένα υλικά, όπως το χυτό αλουμίνιο και το δέρμα, με έντονη γραφή πάνω στην επιφάνεια του κρυστάλλου.

Όλα αυτά δημιουργούν κοσμήματα με γεωμετρικές φόρμες, μοντέρνες και αφαιρετικές. Tα συγκεκριμένα κοσμήματα εκτέθηκαν στην OXO gallery του Λονδίνου σε μια έκθεση που περιλάμβανε έργα από 38 καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο.

Τα Flocafé δίνουν βήμα σε νέους, δημιουργικούς ανθρώπους, για να προβάλουν τη δουλειά τους στο ζεστό, οικείο και φιλικό περιβάλλον τους.

Info
Μιχαέλα Θεοδωράκου
Opening: Δευτέρα 26 Νοεμβρίου
Διάρκεια έκθεσης: 26 Νοεμβρίου - 5 Δεκεμβρίου
Flocafé Κολωνακίου, Μηλιώνη 7 και Ηρακλείτου

Σχετικές ειδήσεις
Τα πάντα ρεί ?: Έκθεση καλλιτεχνικού κοσμήματος της ομάδας J.A.W. στην Ena Art Gallery
23.06.2016 14:07
Η ομάδα καλλιτεχνικού κοσμήματος J.A.W. Jewellery Art Workers συμμετέχει στην 1st ΑTHENS JEWELRY WEEK με την έκθεση “Τα πάντα ρεί ?”, από τις 30 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2016, στην Ena Art Gallery.
Η τέχνη ανθίζει στην οδό Λεμπέση: Δύο εκθέσεις των Γιώργου Πανταζή και Μίλυ Μαρτιώνου
05.05.2016 14:14
Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στις 20:00, η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος και η γκαλερί artshot Sophia Gaitani, μας προσκαλούν στα κοινά εγκαίνια δύο εκθέσεων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προσεγγίζοντας την τέχνη με μία άκρως εορταστική και ανοιξιάτικη διάθεση.
Νέα Εδάφη: Νέα περιοδική έκθεση στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη
18.01.2016 14:58
Καλλιτεχνικά μοναδικά και πρωτοεμφανιζόμενα τα κοσμήματα που κατασκεύασαν 50 έλληνες καλλιτέχνες φιλοξενούνται από τις 3 Φεβρουαρίου 2016 στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη στη νέα περιοδική έκθεση «Νέα Εδάφη».
Μοιραζόμαστε την τέχνη... στην Γκαλερί Cube
11.12.2015 12:26
Η Γκαλερί Cube, κλείνει πέντε χρόνια λειτουργίας και σας προσκαλεί και φέτος στο art project των συνεργατών της “μοιραζόμαστε την τέχνη ...” που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά από την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.
Φ.Ε.Κ. + Τέχνη: Εικαστική έκθεση στο Εθνικό Τυπογραφείο
03.12.2015 10:10
To Εθνικό Τυπογραφείο διοργανώνει έκθεση εικαστικών έργων με τίτλο «Φ.Ε.Κ. + Τέχνη», που θα εγκαινιαστεί στις 17 Δεκεμβρίου 2015 και περιλαμβάνει έργα διακεκριμένων δημιουργών που εμπνέονται από την ιστορία, το παρόν και το μέλλον του Φ.Ε.Κ. και του Εθνικού Τυπογραφείου.