Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20:00 εγκαινιάζεται το 2ο μέρος της επετειακής έκθεσης 1460 Artdays / 4 Years Artwall / Volume 2.

Το ArtWall συμπληρώνει τον Ιούλιο 4 χρόνια ζωής. Στο διάστημα αυτό σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν 37 επιμελητικές εκθέσεις που πλαισιώθηκαν από μουσικά event, θεατρικές παραστάσεις και performances, με τη συνεργασία 180 και πλέον καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε πείσμα των καιρών και με τη ζωτική υποστήριξη του Fresh Hotel, γεννήθηκε, αναπτύχθηκε και εδραιώθηκε ένα καλλιτεχνικό spot στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για μια έκθεση με διπλό στόχο, να μας θυμίσει τις εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια στο ArtWall αλλά και να δώσει το έναυσμα για την παρουσίαση νέας δουλειάς από τους συμμετέχοντες.

Το ARTWALL Project Space ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό την προβολή της σύγχρονης τέχνης και τη συνεύρεση και συνεργασία μεταξύ των καλλιτεχνών και των ανθρώπων του χώρου της τέχνης. Την κατεύθυνση του εικαστικού προγράμματος του ArtWall σχεδιάζει και υλοποιεί η Φωτεινή Καπίρη, καλλιτέχνης, επιμελήτρια και συν-ιδρύτρια του CAMP! Contemporary Art Meeting Point, ώστε το πρόγραμμα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τα πρότυπα της σύγχρονης καλλιτεχνικής παραγωγής.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Κατερίνα Αθανασίου, Ανδρέας Βούσουρας, Σοφία Γαλανού, Νίκος Γιαβρόπουλος, Γιάννης Κόκκαλης, Τάκης Καλδής, Μπάμπης Καραλής, Νίκος Καρανικόλας, Βίλη Μανωλάκου, Κώστας Μπασάνος, Νίνα Παπακωνσταντίνου, Εύη Ρουμάνη, Γιάννης Σινιόρογλου, Χρήστος Σούλαρης, Γιώργος Στριφτάρης, Γεωργία Τουρμούζη, Ζωή Φιλίππου, Χρήστος Χρυσόπουλος.

Επιμέλεια έκθεσης: Φωτεινή Καπίρη

Eπιστημονική συνεργάτης ArtWall: Μαρία Ξυπολοπούλου

Περισσότερα: https://theartwall.wordpress.com/2016/07/17/1460-art-days-artwall/

Έργο: Χρήστος Χρυσόπουλος.