Το θέατρο CORONET και η BILL FRANZBLAU MEDIA INC. παρουσιάζουν, παράλληλα με τον «Caveman», για τη χειμερινή

περίοδο 2011-2012 το έργο του Robert Dubac «ΑΝΔΡΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΟΞΥΜΩΡΟ;» σε διασκευή και σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

«Ξεκαρδιστικό» είναι η μόνη λέξη για να περιγράψεις το έργο «ΑΝΔΡΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΟΞΥΜΩΡΟ;». Επί ενενήντα λεπτά θα γελάτε ασταμάτητα καθώς ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κάνει φύλλο και φτερό το μυαλό του για να βρει απάντηση στο προαιώνιο ερώτημα, «Τι θέλουν οι γυναίκες;».

Ο Robert Dubac έχει δημιουργήσει μία ξεκαρδιστική παράσταση, που την έχουν χειροκροτήσει περισσότερο από ένα εκατομμύριο θεατές σ’ ολόκληρο τον κόσμο από τις Η.Π.Α. μέχρι τη Σουηδία και από την Ελβετία μέχρι τη Νότια Αφρική.

Η «ΑΝΔΡΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΟΞΥΜΩΡΟ;» παίζεται με έναν ηθοποιό, που υποδύεται πολλούς χαρακτήρες. Η παράσταση πραγματεύεται το χάσμα μεταξύ των δύο φύλων με ακρίβεια και ευστροφία. Με ένα ανασήκωμα των ώμων ή με ένα λύγισμα του κεφαλιού, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μεταμορφώνεται σε πέντε διαφορετικές προσωπικότητες – κάθε μία από τις οποίες δίνει τη δική της άστοχη συμβουλή για τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των δύο φύλων.

Με ενθουσιώδη υποδοχή στο εξωτερικό τόσο από κριτικούς όσο και από το κοινό, η παράσταση «ΑΝΔΡΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΟΞΥΜΩΡΟ;» είναι κάτι σπάνιο: ένας έξυπνος συνδυασμός θεατρικής παράστασης και stand-up comedy, που είναι ταυτόχρονα ξεκαρδιστικά αστεία, προκλητική και διορατική.