Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει στην νυχτερινή Αθήνα πιο ανανεωμένος, ώριμος και συναισθηματικός από ποτέ. Με ολοκαίνουργιο άλμπουμ,

πρώτη εμφάνιση σε μουσική σκηνή, μια απρόσμενη συνεργασία!

Μαζί με την Ανδριάννα Μπάμπαλη και ένα σχήμα έμπειρων μουσικών, θα ερμηνεύσει όχι μόνο τις μεγάλες επιτυχίες  από την προηγούμενη δισκογραφία του αλλά και κομμάτια που έχουν καιρό να ακουστούν και θα μπερδευτούν γλυκά με ακούσματα από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του «Θάρρος ή Αλήθεια», προσκαλώντας μας σε μια παράξενη γιορτή που θα στήσει στην μουσική σκηνή του Ζυγού.

Ένας διαφορετικός Μιχάλης Χατζηγιάννης, κλέφτης συναισθημάτων και συλλέκτης αναμνήσεων, δίνει έμφαση στις ωραίες και διαφορετικές ενορχηστρώσεις για να δημιουργήσει το γνώριμο ζεστό κλίμα, και αισιόδοξες βραδιές. Αφήνεται να αποκαλυφθεί μέσα από τις επιλογές του, σε ένα μουσικό παιχνίδι με το κοινό που θα μας παρασύρει όλους.

Μαζί του επί σκηνής μια αισθαντική ερμηνεύτρια, που δε διστάζει να ανέβει σε θεατρικές σκηνές και να κατέβει σε θεατρικά υπόγεια: Η Ανδριάννα Μπάμπαλη, ικανή συνταξιδιώτισσα σε ένα ταξίδι ως το φεγγάρι και πίσω, θα ερμηνεύσει δικά της τραγούδια και, φυσικά, τα ντουέτα τους με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στιγμές που θα αφήσουν εποχή και θα βάλουν αυτόν τον χειμώνα στο χρονολόγιο με τις συνεργασίες που έμειναν αξέχαστες σε όσους τις έζησαν.