Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ανδριάννα Μπάμπαλη στο Ζυγό

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ανδριάννα Μπάμπαλη στο Ζυγό

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει στην νυχτερινή Αθήνα πιο ανανεωμένος, ώριμος και συναισθηματικός από ποτέ. Με ολοκαίνουργιο άλμπουμ,

πρώτη εμφάνιση σε μουσική σκηνή , μια απρόσμενη συνεργασία!

 

Μαζί με την Ανδριάννα Μπάμπαλη και ένα σχήμα έμπειρων μουσικών, θα ερμηνεύσει όχι μόνο τις μεγάλες επιτυχίες  από την προηγούμενη δισκογραφία του αλλά και κομμάτια που έχουν καιρό να ακουστούν και θα μπερδευτούν γλυκά με ακούσματα από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του «Θάρρος ή Αλήθεια», προσκαλώντας μας σε μια παράξενη γιορτή που θα στήσει στην μουσική σκηνή του Ζυγού.

 

Ένας διαφορετικός Μιχάλης Χατζηγιάννης, κλέφτης συναισθημάτων και συλλέκτης αναμνήσεων, δίνει έμφαση στις ωραίες και διαφορετικές ενορχηστρώσεις για να δημιουργήσει το γνώριμο ζεστό κλίμα, και αισιόδοξες βραδιές. Αφήνεται να αποκαλυφθεί μέσα από τις επιλογές του, σε ένα μουσικό παιχνίδι με το κοινό που θα μας παρασύρει όλους.

 

Μαζί του επί σκηνής μια αισθαντική ερμηνεύτρια, που δε διστάζει να ανέβει σε θεατρικές σκηνές και να κατέβει σε θεατρικά υπόγεια: Η Ανδριάννα Μπάμπαλη, ικανή συνταξιδιώτισσα σε ένα ταξίδι ως το φεγγάρι και πίσω, θα ερμηνεύσει δικά της τραγούδια και, φυσικά, τα ντουέτα τους με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

 

Στιγμές που θα αφήσουν εποχή και θα βάλουν αυτόν τον χειμώνα στο χρονολόγιο με τις συνεργασίες που έμειναν αξέχαστες σε όσους τις έζησαν.  

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και το κουαρτέτο της live στο Half Note
24.11.2016 10:29
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και μια εξ’ ολοκλήρου γυναικεία μπάντα έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο μόνο συναυλίες, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Ο Μιχάλης Κουμπιός σε μια συλλεκτική μουσική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
18.05.2016 11:52
Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός παρουσιάζει θραύσματα από το σύνολο της εργογραφίας του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, σε μία παράσταση με τίτλο Πάρε με της Άνοιξης πνοή.
Ο Μιχάλης Κωτσόγιαννης live στον Σταυρό του Νότου Plus
17.05.2016 12:34
Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μιχάλης Κωτσόγιαννης, μετά από την πρώτη του sold out συναυλία, επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus το Σάββατο 21 Μαΐου 2016.
Οι Nightstalker live στο Κύτταρο
15.03.2016 14:35
Οι Nightstalker, παράλληλα με τις ηχογραφήσεις του πολυαναμενόμενου νέου τους άλμπουμ, γιορτάζουν την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στο Κύτταρο την επανακυκλοφορία του Re-mixed & Re-mastered και με ολοκαίνουργιο ήχο «JUST A BURN».