Μετά τις \”μηχανές» του Leonardo Da Vinci\”, μία ακόμη ανατρεπτική πρόταση της Next Generation, παρουσιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος.

Τι είναι ο εγκέφαλος; Είναι όντως το πιο φανταστικό πράγμα που γνωρίζουμε μέσα σε ολόκληρο το σύμπαν! Μπορεί να μάθει κινέζικα, ισπανικά, ακόμα και σουαχίλι, ανάλογα με το ποιος του μιλάει; Ανακάλυψε πως λειτουργούν: Μνήμη, Ταχύτητα, Ισορροπία, Αισθήσεις, Συναισθήματα.

Μια ματιά μέσα στις λειτουργίες του εγκεφάλου μας, ένα συγκλονιστικό ταξίδι ανακάλυψης του ίδιου μας του εαυτού, μέσα από 42 δραστηριότητες/κατασκευές.

Μία ξενάγηση στις δυνατότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου, μια μοναδική ευκαιρία να εξοικειωθούμε με το θαυμαστό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το σημαντικότερο όργανο του σώματός μας, επηρεάζοντας τις κινήσεις, τα συναισθήματα και τις σκέψεις.

Η μοναδικότητα της έκθεσης έγκειται στη βιωματική της ιδιότητα: τα εκθέματα είναι σχεδιασμένες με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αλλά η μάθηση πραγματοποιείται μέσα από το διαδραστικό παιχνίδι.

Παράλληλα με τον εκπαιδευτικό, η έκθεση διαθέτει και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και απευθύνεται στο ευρύ κοινό, τα παιδιά, αλλά και σε ειδικά κοινά, όπως τους εργαζόμενους στον τομέα Υγείας.

INFO

Kαθημερινά: Δευτέρα-Πέμπτη: 09:00-14:00, Παρασκευή: 09:00-21:00, Σάββατο-Κυριακή:10:00-19:00 και θα παραμείνει ανοικτή ΟΛΕΣ τις ημέρες του χρόνου, εκτός 01/01/2008.
Γενική Είσοδος: 10 ευρώ
Φοιτητικό, Μαθητικό, Οικογενειακό (min. 3 άτομα) & Ομαδικό (>10 άτομα): 7 ευρώ
Συνταξιούχοι, Πολύτεκνοι & Ατομα με ειδικές ικανότητες: 5 ευρώ
Πληροφορίες & Κρατήσεις Θέσεων, τηλ: 210 9834776