Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007 στις 20.00, στο ARTOWER HALL KARANTINOS GALLERY εγκαινιάζεται για τρίτη συνεχή περίοδο η ομαδική έκθεση ζωγραφικής και εγκαταστάσεων νέων καλλιτεχνών με θέμα τους ανθρώπους των πόλεων.

Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007 στις 20.00, στο πολιτιστικό συγκρότημα ARTOWER AGORA, (8oς όροφος), εγκαινιάζεται για τρίτη συνεχή περίοδο η ομαδική έκθεση ζωγραφικής και εγκαταστάσεων νέων καλλιτεχνών με θέμα τους ανθρώπους των πόλεων.

Εννέα νέοι καλλιτέχνες συνδυάζουν την έμπνευση και το ταλέντο τους και αποτυπώνουν ζωγραφικά τον άνθρωπο στον μέσα και τον έξω κόσμο τους. Άνθρωποι μοναδικοί και μόνοι, αποξενωμένοι μέσα σε έναν κόσμο που βουίζει, που καρδιοχτυπά στους ήχους των ρολογιών της πόλης. Δείκτες που γυρνούν τρελά και που γέρνουν πάνω στα προβλήματα.

Οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη για απελευθέρωση κι έχουν πάντα κάτι να πουν. Συνωστίζονται ο ένας πλάι στον άλλον κι ένας ένας ανεβαίνει στο βήμα για να εξιστορήσει την απλή περίπλοκη καθημερινότητά του.

Ανοίγματα ψυχής σε χώρους ορατούς και αόρατους, συχνά παραμυθένιους για να μπαίνουν στη σειρά τα προβλήματα και οι λύσεις. Νοητά ταξίδια στο χρόνο και εικόνες που γεμίζουν το μυαλό, σκέψεις που καταλήγουν σε γέλιο ή σε κλάμα.

Δράση και αντίδραση ή απλή απάθεια. Πρόσωπα που κοιτούν έτοιμα να μιλήσουν μας θυμίζουν ότι στο κέντρο μένει πάντα ο άνθρωπος και ότι όλα αρχίζουν με εμάς και τελειώνουν σε εμάς.

Στην έκθεση συμμετέχουν αλφαβητικά οι καλλιτέχνες: Γάτος Δρακόντης, Γεωργαντοπούλου Χριστίνα, Ένγκελμαν Σοφία, Κερκύρα Ναταλία, Κορρέ Λητώ, Λέτσιου Μαρία, Παρασκευουδάκης Θεοφάνης, Σιατούφης Σπύρος, Kachanoff Rodion.

INFO
ARTOWER AGORA, Αρμοδίου 10, Βαρβάκειος Πλατεία,
Διάρκεια Έκθεσης : 19-30 Νοεμβρίου 2007
Ημέρες και ώρες λειτουργίας : Τετάρτη έως Παρασκευή 15.00-20.00, Σάββατο 12.00-16.00.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 32 46 100 και 6937 425 702
artower@otenet.gr
www.artower.gr