Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Χρήστος Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου

Ο Χρήστος Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος  παρουσιάζει για 6 μόνο παραστάσεις τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του. Δύο χρόνια μετά και

ύστερα από 150 κοινές συναυλίες με το Θάνο Μικρούτσικο, επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου και μας θυμίζει όλα τα υπέροχα τραγούδια του.


 

Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και χαρισματικός ερμηνευτής, ο Χρήστος Θηβαίος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη. Με αραιή αλλά πάντα προσεγμένη δισκογραφία και μοναδική εκφραστικότητα στη σκηνή , καταφέρνει πάντα στα live του να δημιουργεί μια έντονα θεατρική ατμόσφαιρα. Οι πάντα άρτια προετοιμασμένες ζωντανές εμφανίσεις του μένουν αξέχαστες για την πολυχρωμία των συναισθημάτων, τον παλμό και το χιούμορ τους. Σε ένα τέτοιο, υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα , θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στο Σταυρό του Νότου.


 

Με ιδιαίτερη έμφαση στα δύο πρώτους δίσκους με τους Συνήθεις Υπόπτους, τις Μέρες Αδέσποτες και το Είμαι Αυτό Που Κυνηγάω, και δίπλα στα πασίγνωστα τραγούδια του, θα παρουσιάσει και μερικά από τα πιο προσωπικά, που ακούγονται σπάνια στις συναυλίες. Δεν θα λείψουν και αναφορές σε αγαπημένους έλληνες και ξένους δημιουργούς.

 


Μαζί του πέντε εξαιρετικοί μουσικοί, ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο , ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα, ο Μιχάλης Ευδαίμων στο μπάσο , ο Γιάννης «JAM» Αναστασάκης στην ηλεκτρική κιθάρα και τα πετάλια, και επικεφαλής η Βάσω Δημητρίου σε ενορχηστρώσεις και ηλεκτρική κιθάρα. Μαζί τους και η εξαιρετική νεαρή ερμηνεύτρια Άννα Λινάρδου.
OPENING ACT: KAL DRACO PROJECT
 

Σχετικές ειδήσεις
Χρήστος Νινιός, Αργύρης Λούλατζης, Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου Club
18.01.2017 12:15
Ο Χρήστος Νινιός, ο Αργύρης Λούλατζης και η Μάγδα Βαρούχα, τρεις από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς που μας έχουν ήδη δώσει το προσωπικό τους μουσικό στίγμα και έχουν ξεχωρίσει, συναντιούνται για πρώτη φορά στο Σταυρό του Νότου και παρουσιάζουν για δύο μοναδικές βραδιές, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια δικά τους, αλλά και ιδαίτερες διασκευές.
Το Inter-Aman επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
07.11.2016 14:46
Ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο Ηaig Yazdjian, ο Αλέξης Παρχαρίδης, ο Χρήστος Χαλκιάς και ο Γιάννης Κιριμκυρίδης επστρέφουν με το Inter-Aman στο Σταυρό του Νότου Plus για δύο Πέμπτες, στις 10 Νοεμβρίου και 29 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Inter-aman στο Σταυρό του Νότου Plus
21.03.2016 12:57
Ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο Haig Yazdjian, ο Αλέξης Παρχαρίδης, ο Χρήστος Χαλκιάς και ο Γιάννης Κιριμκυρίδης παρουσιάζουν στο Σταυρό του Νότου Plus το Inter-aman.