Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Ο Χρήστος Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου

Ο Χρήστος Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος  παρουσιάζει για 6 μόνο παραστάσεις τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του. Δύο χρόνια μετά και

ύστερα από 150 κοινές συναυλίες με το Θάνο Μικρούτσικο, επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου και μας θυμίζει όλα τα υπέροχα τραγούδια του.


 

Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και χαρισματικός ερμηνευτής, ο Χρήστος Θηβαίος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη. Με αραιή αλλά πάντα προσεγμένη δισκογραφία και μοναδική εκφραστικότητα στη σκηνή , καταφέρνει πάντα στα live του να δημιουργεί μια έντονα θεατρική ατμόσφαιρα. Οι πάντα άρτια προετοιμασμένες ζωντανές εμφανίσεις του μένουν αξέχαστες για την πολυχρωμία των συναισθημάτων, τον παλμό και το χιούμορ τους. Σε ένα τέτοιο, υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα , θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στο Σταυρό του Νότου.


 

Με ιδιαίτερη έμφαση στα δύο πρώτους δίσκους με τους Συνήθεις Υπόπτους, τις Μέρες Αδέσποτες και το Είμαι Αυτό Που Κυνηγάω, και δίπλα στα πασίγνωστα τραγούδια του, θα παρουσιάσει και μερικά από τα πιο προσωπικά, που ακούγονται σπάνια στις συναυλίες. Δεν θα λείψουν και αναφορές σε αγαπημένους έλληνες και ξένους δημιουργούς.

 


Μαζί του πέντε εξαιρετικοί μουσικοί, ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο , ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα, ο Μιχάλης Ευδαίμων στο μπάσο , ο Γιάννης «JAM» Αναστασάκης στην ηλεκτρική κιθάρα και τα πετάλια, και επικεφαλής η Βάσω Δημητρίου σε ενορχηστρώσεις και ηλεκτρική κιθάρα. Μαζί τους και η εξαιρετική νεαρή ερμηνεύτρια Άννα Λινάρδου.
OPENING ACT: KAL DRACO PROJECT
 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
19.09.2016 10:47
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Inter-aman στο Σταυρό του Νότου Plus
21.03.2016 12:57
Ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο Haig Yazdjian, ο Αλέξης Παρχαρίδης, ο Χρήστος Χαλκιάς και ο Γιάννης Κιριμκυρίδης παρουσιάζουν στο Σταυρό του Νότου Plus το Inter-aman.
Μ. Αχαλινωτόπουλος, H. Yazdjian, Α. Παρχαρίδης, Χ. Χαλκιάς στο Σταυρό του Νότου
09.02.2016 16:05
Οι Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Haig Yazdjian, Αλέξης Παρχαρίδης και Χρήστος Χαλκιάς παρουσιάζουν στο Σταυρό του Νότου το Inter-aman.
Βαγγέλης Καζαντζής & Χρήστος Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου Club
04.11.2015 15:09
Ο Βαγγέλης Καζαντζής ανεβαίνει στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου (Club) την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, για να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του Χρήστου Θηβαίου.