Ο Στάθης Δρογώσης τραγουδάει για την Όμορφη ζωή, κάνει μια αναδρομή στη μέχρι σήμερα πορεία του και παρουσιάζει στο Δίπλα στο Ποτάμι το

πρώτο φεστιβάλ της Αντέλμα. Την Παρασκευή 27 μαζί του οι Άγριες Φράουλες και το Σάββατο 28 οι Minor Project και οι Radiosol.

Όμορφη ζωή” το σύνθημα. “Όμορφη Ζωή” και το νέο album του Στάθη Δρογώση το πρώτο στην Ελλάδα που δίνεται δωρεάν από την ιστοσελίδα του δημιουργού www.antelmamusic.com.

Το καινούριο αυτό album παρουσιάζει φέτος ο Στάθης Δρογώσης μαζί με ότι δικό του έχουμε αγαπήσει από τα προσωπικά του albums, την πορεία του με τα «Φώτα που σβήνουν», αλλά και ότι μη δικό του έχει αγαπήσει εκείνος και θέλησε να μας παρουσιάσει φέτος με τον καινούριο του ήχο. Ηλεκτρικά λυρικός έχει στο πλευρό του, τον Χάρη Μιχαηλίδη (κιθάρα), τον Κώστα Γιαννίρη (μπάσο), τον Γιώργο Λιβαδά (τύμπανα) και τον Νίκο Αγγλούπα στον ήχο.

Σ’ αυτό το διήμερο festival στο «Δίπλα στο Ποτάμι» ο Στάθης Δρογώσης παρουσιάζει για πρώτη φορά πέρα από τις δικές τους δουλειές και τις δουλειές των groups που κυκλοφόρησαν από την εταιρία του, την AntelmaMusic. Έτσι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου μαζί του εμφανίζονται οι Άγριες Φράουλες με το album «Αθηναγόρας Plaza» ενώ το Σάββατο 28 Ιανουαρίου οι Radiosol με το ομότιτλο πρώτο album τους και οι Minor Project με το ντεμπούτο album τους “In Colors”.

Ένα μοναδικό διήμερο φεστιβάλ, γιορτή για τους τρόπους που μπορούμε να βρούμε και να μοιραζόμαστε την μουσική και τα πράγματα που αγαπάμε.

Γι αυτόν τον λόγο σ’ αυτές τις εμφανίσεις του Στάθη Δρογώση στο «Δίπλα στο Ποτάμι» και το Antelma Festival το εισιτήριο κοστίζει μόλις 10 € και περιλαμβάνει κρασί ή μπύρα.

Μαζί του:

ΑΓΡΙΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ (27/01)
ΜINOR PROJECT (28/01)
RADIOSOL (28/01)