Το TAF (The Art Foundation) παρουσιάζει την έκθεση Blog Diaries που εγκαινιάζεται την Τετάρτη …

 15 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 15 Μαρτίου 2012.

Η έκθεση αποτελείται από εγκαταστάσεις τις οποίες έχουν διαμορφώσει Έλληνες blogger, παρουσιάζοντας υλικό από τα προσωπικά ιστολόγιά τους. Τα δέκα blog που φιλοξενούνται στα αντίστοιχα δωμάτια του TAF έχουν ημερολογιακό χαρακτήρα και εξιστορούν αποσπάσματα της καθημερινότητας των γραφόντων.

H επιλογή των συμμετεχόντων έγινε με αισθητικά και θεματολογικά κριτήρια, ενώ στο σύνολό τους διακρίνονται για την ποιητική, αφηγηματική και αυθόρμητη διάθεση που διατρέχει τα blog που διατηρούν. Το ηλεκτρονικό υλικό που περιλαμβάνουν είναι πολυδιάστατο και σύγχρονο, την ίδια στιγμή όμως παραμένει ειλικρινές, καθημερινό και ανθρώπινο.

Η έκθεση αποτελεί την πρώτη φυσική παρουσία του περιεχομένου που δημοσιεύουν οι blogger και μεταφέρει στον εκθεσιακό χώρο, τους οικείους τους κόσμους και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των blog. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν επινοητικές ανασυνθέσεις εικόνων, κειμένων, και σε κάποιες περιπτώσεις ήχων, και συστήνουν σε ένα νέο κοινό, τα ενδιαφέροντα και τις δημιουργικές ανησυχίες των ιστολόγων, λειτουργώντας ως μια σπάνια τομή του ηλεκτρονικού με τον πραγματικό κόσμο.

Συμμετέχουν: aufrais (angelica), Constantinarium, juniperswing , Life in Athens, Lou Read, Miss Athènes, naked under the blankets, ni | ko, Ritsa Blue, Τζελαφλόρα