Το Half Note Jazz Club παρουσιάζει τον αγαπημένο στο ελληνικό κοινό Milo Z για πέντε τζαζ – φανκ νύχτες από την Πέμπτη 26 μέχρι την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2012.

Μετρ του φανκ όχι μόνο στη Νέα Υόρκη αλλά και στην Αθήνα – αφού ο Milo Z και το εκρηκτικό γκρουπ του, μέσα από τακτικές επισκέψεις στο Half Note Jazz Club, έχει φτιάξει μια κατάσταση που έχει το δικό της cult ρεύμα και φανατικό κοινό. Το τζαζ φανκ, το χιπ χοπ, και οι groovy χορευτικοί και σόουλ ρυθμοί κυριαρχούν στη μουσική παρουσία του γκρουπ και το jazz thing και το street beat βρίσκονται σε όλο τους το μεγαλείο.

Ο Milo Z δημιουργεί μουσική για νέους – και πάντα νέους – συνδυάζοντας την παλιά καλή σόουλ και το φανκ των Sly & The Family Stone, των War, των Kool & The Gang και των Parliament-Funkadelic με καθαρές αβάν ροκ επιδράσεις και σχέσεις, μέσα σε απόλυτα σύγχρονο πλαίσιο που ανταποκρίνεται πλήρως στο dance κάλεσμα των καιρών, επηρεασμένη από τους ήχους του Prince και των Red Hot Chili Peppers. Κιθαριστικές και ψυχεδελικές μίξεις, με δυναμική α λα Zappa συμπληρώνουν μια καυτή ατμόσφαιρα που αποτελείται από φρενήρες φανκ, αισθησιακή τζαζ και δυναμικό ροκ. O Milo Z έχει πιάσει κορυφή στο σύγχρονο τζαζ-φανκ-ραπ σόου και αυτό το αποδεικνύει στον φυσικό του χώρο: τη σκηνή…

Milo Z: φωνή
Joe Copeland: μπάσο
Emilio Tostado: κιθάρα
David Melton: πλήκτρα
Sylvester Onyejiaka: σαξόφωνο
Todd Gaynor: άλτο σαξόφωνο
Christopher Raymond: τρομπέτα