Ο Γιώργος Βαρσαμάκης με την ορχήστρα του παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Λίγο πρίν….λίγο μετά” σε μία και

μοναδική συναυλία στο Μουσείο Μπενάκη, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012, στις 8:00μμ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μουσικά θέματα από τα τρία προηγούμενα δισκογραφικά του έργα.

“Σε μια εποχή που οτιδήποτε εμπεριέχεται στο «πριν» είναι τόσο άμεσα συνδεδεμένο με οτιδήποτε θα εμπεριέχεται  στο «μετά», η μουσική προσπαθεί να υπογραμμίσει την αξία και τη σημασία της δεδομένης στιγμής στη ζωή μας.
Αυτή τη δεδομένη στιγμή του «λίγο πριν» και του «λίγο μετά» που το παρελθόν και το μέλλον διαπληκτίζονται, έρχεται η μουσική να τη σηματοδοτήσει, να την οριοθετήσει δίνοντάς της τη μέγιστη αξία. Η στιγμή έχει τη δύναμη να αναθεωρεί  τον ορισμό του σωστού  και το λάθους, του καλού και το κακού. Ανάμεσα στο «λίγο πριν» και στο «λίγο μετά», το τώρα  διψά για τη δημιουργία πριν προλάβει να γίνει παρελθόν…” ΓΒ

Παίζουν οι μουσικοί:
 
Βασίλης Δήμος, Γιώργος Κωνσταντινίδης– Βιολιά
Λεωνίδας Γρηγορόπουλος – Βιόλα
Γιάννης Παυλίδης – Τσέλο
Κώστας Ιωαννίδης – Κλαρινέτο
Νίκος Δημαράς – Τρομπέτα
Μυρτώ Χρυσανθοπούλου – Φλάουτο
Γιώργος Τοσικιάν – Κιθάρα κλασική, ηλεκτρική
Βαγγέλης Θάνος– Κρουστά
Γιώργος Βαρσαμάκης, Χριστίνα Αρφάνη – Πιάνο
Γρηγορία Μπαλμπούζη – Επιμέλεια εικόνας και βίντεο

Με την ευγενική υποστήριξη του Μουσείου Μπενάκη.

Με την υποστήριξη του εργαστηρίου ελευθέρων σπουδών “ΕΕΣ Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες”, του πρότυπου εργαστηρίου σχεδίου και ζωγραφικής “Το εργαστήρι σχεδίου” και του μουσικού οίκου “Αθανασάτος”.