Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Μένουμε πάντα παιδιά

Μένουμε πάντα παιδιά
Ο χώρος τέχνης 24, μπορεί να μην λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, αλλά κρατάει έντονο το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων των εικαστικών τεχνών. Η Μαριλίτσα Βλαχάκη εντυπωσιάζει με τις ζωγραφιές της.

Ο χώρος τέχνης 24, μπορεί να μην λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, αλλά κρατάει έντονο το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων των εικαστικών τεχνών. Η Μαριλίτσα Βλαχάκη εντυπωσιάζει με τις ζωγραφιές της.

Η Μαριλίτσα Βλαχάκη παρουσιάζει εκεί την όγδοη ατομική της έκθεση που θα διαρκέσει έως και τις 27 Οκτωβρίου.

Με ενδιαφέρουσα θεματολογία και με μια ευχάριστη παρουσίαση η Μαριλίτσα Βλαχάκη, ετοιμάζεται να κερδίσει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις . Μακριά από κάθε είδους σύγχρονο πρόβλημα, μας παρασύρει και μας μεταφέρει σε έναν διαφορετικό κόσμο, παιδικό.

Η καλλιτέχνης αφιερώνει αυτή τη δουλειά της, στους μικρούς μας φίλους. Παιδιά που παίζουν, που δουλεύουν είναι κάποιες από τις εικόνες που θα απολαύσουν οι επισκέπτες της έκθεσης όλων των ηλικιών.

Όπως λέει η ίδια η δημιουργός: \"αυτήν την δουλειά την όφειλα στα ίδια τα παιδιά και έτσι επιστρέφω κι εγώ στα δικά μου παιδικά χρόνια».

INFO
Χώρος Τέχνης \"24\": Σπευσίππου 38, τηλ.: 210 7217897
Διάρκεια έκθεσης: έως 27 Οκτωβρίου

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Εικαστικών Τεχνών ΑΣΚΤ
28.06.2016 10:58
Οι τελειόφοιτοι του Μεταπτυχιακού Εικαστικών Τεχνών, της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, εκθέτουν τις διπλωματικές τους εργασίες, στην αίθουσα Νίκος Κεσσανλής της ΑΣΚΤ, από τις 7 έως τις 12 Ιουλίου.
Τα πάντα ρεί ?: Έκθεση καλλιτεχνικού κοσμήματος της ομάδας J.A.W. στην Ena Art Gallery
23.06.2016 14:07
Η ομάδα καλλιτεχνικού κοσμήματος J.A.W. Jewellery Art Workers συμμετέχει στην 1st ΑTHENS JEWELRY WEEK με την έκθεση “Τα πάντα ρεί ?”, από τις 30 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2016, στην Ena Art Gallery.
Εκθέσεις Εργαστηρίων Εικαστικών Τεχνών του Δήμου Ηλιούπολης 2016
06.06.2016 12:28
Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου» σας καλεί να παρευρεθείτε στην ετήσια Έκθεση των εικαστικών εργαστηρίων του.
Πάντα Ρει: έκθεση των Herbert Mehler και Sonja Edle von Hoessle στο Φουγάρο
19.05.2016 11:59
Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 η FOUGARO THE GALLERY Nafplion εγκαινιάζει μια μεγάλη έκθεση των καταξιωμένων Γερμανών καλλιτεχνών Herbert Mehler και Sonja Edle von Hoessle, σε συνεργασία με την Tammen & Partner Gallerie, με τίτλο «Πάντα Ρει».
Ροές: έκθεση της Άννας - Μαρίας Σαμαρά και του Κωνσταντίνου Φαζού στη γκαλερί CAN
09.05.2016 11:45
Η έκθεση στη γκαλερί CAN με τίτλο Ροές φέρνει κοντά τη δουλειά δύο εικαστικών από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη οι οποίοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, εργάζονται σε διαφορετικά μέσα (το σχέδιο και τη γλυπτική) παρ’ ολ’ αυτά μοιράζονται σκέψεις, ιδέες και κυρίως το ενδιαφέρον για τα μορφοπλαστικά χαρακτηριστικά της γραμμής που στο έργο τους μέσα από την επανάληψη μετουσιώνεται σε σχήμα, σώμα, ύλη και εν τέλει δημιουργεί ενωμένη μία ενιαία οντότητα στο χώρο.