To Half Note Jazz Club παρουσιάζει τους ανατρεπτικούς Opera Chaotique οι οποίοι μέσα από μια ατμόσφαιρα cabaret θα παρασύρουν το κοινό για πέντε μουσικές βραδιές από την Τετάρτη 11/01 έως και την Κυριακή 15/01.

Ο τραγουδιστής της όπερας και πιανίστας TenormanΓιώργος Τζιουβάρας) τραγουδούσε μόνο με μεγάλες ορχήστρες και ο Voodoo Drummer Χρήστος Κουτσογιάννης) έπαιζε με τζαζ γκρουπ σε πολλά μέρη του κόσμου.

Κάποια στιγμή οι δυο τους αποφάσισαν να αναμείξουν τα δύο «ανόμοια» είδη που υπηρετούσαν, τη τζαζ και την όπερα. Και αυτό που βγήκε ήταν μια «Χαοτική Όπερα» καθώς, μέσα από τα στερεότυπα που χαρακτηρίζουν αυτές τις ξεχωριστές μουσικές τέχνες προέκυψε μια νέα καλλιτεχνική εμπειρία όπου μέσα από μια ατμόσφαιρα cabaret οι ήρωες και οι χαρακτήρες της όπερας βρίσκονται να λειτουργούν στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης!

Το σχήμα έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον Μάιο και ήδη έχει εμφανιστεί με επιτυχία στο Βερολίνο, τη Βαρκελώνη, το Βελιγράδι και βέβαια την Αθήνα. Έχουν ηχογραφήσει την πολυμεταβλητή μουσική κωμωδία «A Jazz Up Opera Show» για τη ραδιοφωνία και τώρα ηχογραφούν το άλμπουμ «Poems of a Dirty Old Man», όπου μελοποιούν ποιήματα του Charles Bukowski. Εδώ το σχήμα εμφανίζεται με guests τη σοπράνο Λητώ Μεσσήνη, τον τσελίστα Σταύρο Παργινό, τη μέτζο Ελένη Σωτηρίου, τη χορεύτρια Μαργαρίτα Αμαραντίδη, τον βαρύτονο Νικόλαο Καραγκιαούρη και τη χορεύτρια Ελευθερία Ελβανίδου.

Members:
Tenorman: Vocals / Piano & Mystery
Voodoo drummer: Drums & Tricks
Guests:
Λητώ Μεσσήνη: σοπράνο
Σταύρος Παργινός:  τσέλο
Ελένη Σωτηρίου: μέτζο σοπράνο
Μαργαρίτα Αμαραντίδη:  χορός
Νικόλαος Καραγκιαούρης: βαρύτονος
Ελευθερία Ελβανίδου: Χορός

OPERA CHAOTIQUE

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ (Tenorman)
Eίναι τραγουδιστής της όπερας και πιανίστας που έχει τραγουδήσει με τις συμφωνικές ορχήστρες της Βουδαπέστης, Αθήνας, Βελιγραδίου, Βουκουρεστίου, Ερεβάν και της Ρώμης (Ennio Morricone), πλάι στους Cheryl Studer (US) και Valery Chernov (RU). Επίσης έχει τραγουδήσει και ηχογραφήσει στις πόλεις του Βερολίνου, Βαρκελώνης, Βελιγραδίου και στην Ελληνική Ραδιοφωνία-τηλεόραση και στο Κρατικό Θέατρο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ (Voodoo Drummer)
Είναι Jazz-blues drummer που έχει παίξει στη Νέα Ορλεάνη, Βερολίνο, Ρώμη, Βαρκελώνη, Βιέννη, Κωσταντινούπολη, Βελιγράδι, Λεμεσό και Αθήνα με τους Lucille, Dolores Scott, Randy McAllister, Kim Lenz, Heather Cornell, Shaye Cohn, Jim & Minnie Murphy (US), Bots (BE), Talis Slide, Flo Metzger (DE), Jolly Jumper & Big Moe (NR) και επίσης έπαιξε και ηχογράφησε με τους  Meschiya Lake & Michael Dotson (US).