Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Dj set πάνω από το Bios

Dj set πάνω από το Bios

Το μπαρ πάνω από το bios κλείνει βραδινά ραντεβού με τους καλύτερους και τους πιο δραστήριους djs της πόλης! Ο Ιανουάριος αρχίζει δυναμικά και

με καινούρια διάθεση στο πάνω μπαρ. Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου με τον κύριο Funkonami1 στα decks με αρκετό hip-hop αλλά και με επιρροές από electro,funk,soul μέχρι progressive rock. Την Παρασκευή, το πρώτο Πικάπ Ένα της καινούριας χρονιάς,  ένα πάρτι όπου επιτρέπεται να κάθεσαι  στον καναπέ και να το διασκεδάζεις.

 

Δίσκους διαλέγουν οι εκλεκτικοί ΝΟ! και τους παίζουν σε ένα πικάπ, εστιάζοντας στο ίδιο το μουσικό περιεχόμενο. Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, ο πληθωρικός Cayetano με την δική του μαγική συνταγή με ένα ακόμη ξεχωριστό σετ, θα μας προτείνει καινούριους ήχους δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα.

 

Πρόγραμμα Ιανουαρίου του μπαρ πάνω από το bios:


Πέμπτη 5 Ιανουαρίου - Funkonami1
Παρασκευή 6 Ιανουαρίου - ΝΟ! present ΠΙΚΑΠ ENA
Σάββατο 7 Ιανουαρίου - Cayetano
Πέμπτη 12 Ιανουαρίου - mrs HCN
Παρασκευή 13  Ιανουαρίου - NeaTPermaiK
Σάββατο 14 Ιανουαρίου - Mr Benn & Mammy Hot Daddy Cool
Πέμπτη 19 Ιανουαρίου – Trelandjas Mixer
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου - Palov
Σάββατο 21 Ιανουαρίου - General ConZou (The Burger Project)
 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
17.01.2017 14:17
To “Lost Track” είναι το χαμένο τραγούδι που κάποτε ακούσαμε και πάντα αναζητούμε. Eίναι ο δρόμος που ακολουθούμε αλλά ενίοτε χάνουμε και συνεχίζουμε να αναζητούμε. Το Alex Drakos Trio σας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar @ BIOS.
Ο Γιώργος Κοντραφούρης καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
03.01.2017 16:19
Το Alex Drakos Trio μας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar του Bios. Αυτήν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 καλεσμένος του trio o Γιώργος Κοντραφούρης μοιράζεται τη σκηνή μαζί τους σε μια μοναδική σύμπραξη.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Εργαστήρι Μαιρηβή
23.12.2016 15:07
Το Εργαστήρι Μαιρηβή φιλοξενεί τον Λουδοβίκο των Ανωγείων με την παράσταση “Αν ρωτάς για την αλήθεια να σου πω, ζει στα παραμύθια μέσα που αγαπώ”, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, στις 9 μ.μ. και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στις 6 μ.μ.
The Lost Track, από τους Alex Drakos Trio στο Bios
12.12.2016 16:50
Οι Alex Drakos Trio, ένα από τα νεότερα αλλά πλέον εντυπωσιακά ελληνικά jazz σχήματα, έρχεται στο Tesla Bar του Bios, για μια σειρά από εμφανίσεις, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με την παράσταση “The Lost Track”.
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.