Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

O Κωστής Κηλύμης και η Γεωργία Καρύδη στη Knot Gallery

O Κωστής Κηλύμης και η Γεωργία Καρύδη στη Knot Gallery

Η Knot Gallery παρουσιάζει το «Syndromes» το προσωπικό πρότζεκτ του Κωστή Κηλύμη, μουσικού πειραματιστή, αυτοσχεδιαστή, επικεφαλής της

organized music from thessaloniki, κ.α. Κάτω από αυτό το όνομα τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει την άποψή του πάνω στο ηχητικό feedback, την αυτοσχέδια ηλεκτρονική μουσική και τον εγκεφαλικό θόρυβο. Οι προσπάθειες του έχουν μέχρι στιγμής επικεντρωθεί σε σποραδικές ζωντανές εμφανίσεις και σε ηχογραφημένα δείγματα, όπως αυτό το άλμπουμ του \'temporary perspectives\' [organized music from thessaloniki, 2010]. Η δουλειά του πέρα από το πρότζεκτ αυτό επεκτείνεται και σε συνεργασίες -με τους Lucio Capece, Νίκο Βελιώτη, Leif Elggren, Patrick Farmer και Sister Overdrive μεταξύ άλλων- ενώ έχει παρουσιάσει έργο και σε μορφή εγκαταστάσεων, βίντεο, κ.α.

 

Στο χώρο της KNOT θα παρουσιάσει τη λογική συνέχεια της περσινής του εμφάνισης στο Bios Cinematheque, σε συνδυασμό με δείγματα από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά.

 

Μαζί του η Γεωργία Καρύδη επανεξετάζει ό,τι γνωρίζει για μερικά γνωστά και λιγότερο γνωστά μουσικά κομμάτια.

 

Το οπτικό μέρος της περφόρμανς θα επιμεληθεί, με ζωντανό βίντεο projection, η Παρά Λία.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη ζωντανά στη Βεντέτα
27.04.2016 13:36
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για τέσσερις εμφανίσεις, από τις 6 Μαΐου 2016, στη θρυλική μουσική σκηνή «ΒΕΝΤΕΤΑ».
Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 15:24
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας στη Βεντέτα
01.02.2016 12:27
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας αμέσως μετά τις επιτυχημένες τους παραστάσεις στην Αθήνα στο Σταυρό του Νότου, ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη, για τέσσερις εμφανίσεις στη θρυλική μουσική σκηνή Βεντέτα!
Η Γεωργία Βεληβασάκη live στον Ειλισσό
26.01.2016 11:59
Η ερμηνεύτρια Γεωργία Βεληβασάκη, μαζί με τον κιθαριστή Ανδρέα Ζιάκα και τον Λευτέρη Ανδριώτη στην κρητική λύρα, διεισδύουν στη φλογερή και νοσταλγική αργεντίνικη μουσική, σμίγοντάς την με μεσογειακές μελωδίες της Ιβηρικής, αλλά και με ελληνικά παραδοσιακά ηχοχρώματα, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στον Ειλισσό.
Μεταξύ Ήχου και Σιωπής: Μουσική βραδιά με τον Χάρη Λαμπράκη στην Kourd Gallery
26.11.2015 14:35
Με αφορμή την έκθεση του Δαυίδ Μπενφοράδο «Μεταξύ Ήχου και Σιωπής» στην Kourd Gallery, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 20.00 σε μια ξεχωριστή βραδιά, στην οποία ο μουσικός Χάρης Λαμπράκης θα συνομιλήσει παίζοντας Νέϋ με τα έργα του Δαυίδ Μπενφοράδο.