Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Γιώργος Καζαντζής, Φωτεινή Βελεσιώτου και Αλεξία Χρυσομάλλη στον Μύλο

Γιώργος Καζαντζής, Φωτεινή Βελεσιώτου και Αλεξία Χρυσομάλλη στον Μύλο

Ο Γιώργος Καζαντζής με τη Φωτεινή Βελεσιώτου και την Αλεξία Χρυσομάλλη θα παρουσιάσουν ένα τρίωρο πρόγραμμα στο Μύλο

στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012.

 

 

Ένα μουσικό ταξίδι στα αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη: Μέλισσες, Ήταν αέρας, Φωτιά κι αλμύρα, Μυστικό ,Σαν καταιγίδα, Χειμωνανθός, Το πέταγμά σου, Σεντόνια δίχτυα, Κατάρτι και ατμός, Ερωτικός χορός  μερικά από τα τραγούδια που θα ακουστούν, καθώς και τραγούδια από τον νέο δίσκο του Γιώργου Καζαντζή με την Φωτεινή Βελεσιώτου που έχει τίτλο «Τα παιδιά της άλλης όχθης» σε στίχους Μάνου Ελευθερίου, Μανώλη Ρασούλη, Θωμά Κοροβίνη, Ελένης Φωτάκη, Μαρίας Κοσσυφίδου, Πόλυ Κυριάκου, Γιάννη Τσατσόπουλου και Ειρήνης Νικολάου .

 

Παίζουν οι μουσικοί


Δημήτρης Γουμπερίτσης: μπασο,
Θάνος Καζαντζής: κρουστα,
Αναστασία Ζαχαριάδου: κανονακι, αλτο, φλαουτο
Κώστας Τσούγκρας:ακορντεον
Γιώργος Καζαντζής: πιανο
 

Σχετικές ειδήσεις
Η Φωτεινή Βελεσιώτου ζωντανά στο Λιτόχωρο
09.08.2016 12:54
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα και την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 θα βρίσκεται στο all day beach bar restaurant ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ, στο Λιτόχωρο.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε καλοκαιρινή περιοδεία
01.07.2016 10:30
Η Φωτεινή Βελεσιώτου έχοντας στις αποσκευές της μια πετυχημένη χειμερινή σεζόν με πολλές sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και στην επαρχία, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Θέατρο Πέτρας
25.05.2016 10:00
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά με τις επιλογές και την καλλιτεχνική προσφορά της στο χώρο της μουσικής.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου live στο Ίλιον plus
18.04.2016 09:58
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια ανά την Ελλάδα συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών. Αυτή τη φορά επιστρέφει στην Αθήνα και στο ΙΛΙΟΝ plus, το νέο συναυλιακό στέκι στο κέντρο της πόλης.
Η Αρλέτα και η Φωτεινή Βελεσιώτου για δύο live στο Half Note
21.03.2016 13:53
Η χαρισματική τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου, μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού σήμερα, συναντά για πρώτη φορά σε ένα κοινό πρόγραμμα την εξαιρετική τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Αρλέτα.