Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Jacque Fresco, Ό,τι αξίζει δεν κοστίζει: Παρουσίαση στο Bios

Jacque Fresco, Ό,τι αξίζει δεν κοστίζει: Παρουσίαση στο Bios

H αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση Πανγαία που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Venus Project διοργανώνει τη πρώτη παρουσίαση βιβλίου και συγκεκριμένα του

Jacque Fresco "The best that money can\'t buy" σε ελληνική μετάφραση, με τον τίτλο «Ό,τι αξίζει δεν κοστίζει» την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 20.00.


Η έκδοση του βιβλίου αποτέλεσε για την Πανγαία έναν από τους πολύ βασικούς στόχους της στα πλαίσια της ενημέρωσης της Ελληνικής κοινωνίας για το Venus Project και την Οικονομία βάσει Πόρων.

 


Στο «Ό,τι αξίζει δεν κοστίζει» ο Jacque Fresco παρουσιάζει τις πρωτοπόρες και καινοτόμες προτάσεις του για ένα κόσμο βιώσιμο και ασφαλή, ένα κόσμο όπου η φτώχεια, οι στερήσεις, η πολιτική και ο πόλεμος μπορούν να βρεθούν για πάντα στο παρελθόν της ανθρώπινης εξελικτικής ιστορίας.

 


Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εγχειρίδιο για όλους όσους θα ήθελαν να μάθουν αλλά και να κατανοήσουν τι είναι η Οικονομία που βασίζεται στους Πόρους, η οποία αποτελεί το θεμέλιο του Venus Project και αποκτά μια πολύ ιδιαίτερη σημασία μέσα σ’ αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη χρονικά συγκυρία σε παγκόσμιο επίπεδο. Το βιβλίο του Jacque Fresco δίνει ρεαλιστικές και βιώσιμες λύσεις στα αδιέξοδα τα οποία όλοι οι άνθρωποι, σ’ ολόκληρο τον κόσμο, καθημερινά αντιμετωπίζουν.
 

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Γιώργος Κοψιδάς και  Γιώργος Κυριάκου.

 

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του βιβλίου
13.02.2017 13:14
Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου Ασκήσεις Περιέργειας του Κώστα Βρεττάκου, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017.
Παρουσίαση του βιβλίου «Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας» στο Μέγαρο Βουλής
03.02.2017 11:27
Το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Στρατηγικές για την αντιμετώπιση του δημοσίου χρέους της χώρας υπό το πρίσμα των ιστορικών εμπειριών»,με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου, «Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας».
Νοέμβριος 2016: Μήνας σύγχρονης ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας στον Ιανό
31.10.2016 13:22
Τα Βιβλιοπωλεία Ιανός και η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων μας καλούν όλον τον Νοέμβριο να έρθουμε πιο κοντά με την σύγχρονη ελληνική αστυνομική λογοτεχνία!
“Soleil politique”: παρουσίαση βιβλίου
14.07.2016 10:17
Στο Circuits and Currents. Project Space of the Athens School of Fine Arts, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου των εκδόσειων Paraguay, Soleil politique του Pierre Bal-Blanc στις 17 Ιουλίου 2016.
Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ιωάννου, Ανατέμνοντας την κρίση
20.05.2016 10:20
Οι Εκδόσεις Παπαζήση με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ιωάννου Ανατέμνοντας την κρίση σας προσκαλούν σε μία συζήτηση για την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.