Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Jacque Fresco, Ό,τι αξίζει δεν κοστίζει: Παρουσίαση στο Bios

Jacque Fresco, Ό,τι αξίζει δεν κοστίζει: Παρουσίαση στο Bios

H αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση Πανγαία που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Venus Project διοργανώνει τη πρώτη παρουσίαση βιβλίου και συγκεκριμένα του

Jacque Fresco "The best that money can\'t buy" σε ελληνική μετάφραση, με τον τίτλο «Ό,τι αξίζει δεν κοστίζει» την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 20.00.


Η έκδοση του βιβλίου αποτέλεσε για την Πανγαία έναν από τους πολύ βασικούς στόχους της στα πλαίσια της ενημέρωσης της Ελληνικής κοινωνίας για το Venus Project και την Οικονομία βάσει Πόρων.

 


Στο «Ό,τι αξίζει δεν κοστίζει» ο Jacque Fresco παρουσιάζει τις πρωτοπόρες και καινοτόμες προτάσεις του για ένα κόσμο βιώσιμο και ασφαλή, ένα κόσμο όπου η φτώχεια, οι στερήσεις, η πολιτική και ο πόλεμος μπορούν να βρεθούν για πάντα στο παρελθόν της ανθρώπινης εξελικτικής ιστορίας.

 


Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εγχειρίδιο για όλους όσους θα ήθελαν να μάθουν αλλά και να κατανοήσουν τι είναι η Οικονομία που βασίζεται στους Πόρους, η οποία αποτελεί το θεμέλιο του Venus Project και αποκτά μια πολύ ιδιαίτερη σημασία μέσα σ’ αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη χρονικά συγκυρία σε παγκόσμιο επίπεδο. Το βιβλίο του Jacque Fresco δίνει ρεαλιστικές και βιώσιμες λύσεις στα αδιέξοδα τα οποία όλοι οι άνθρωποι, σ’ ολόκληρο τον κόσμο, καθημερινά αντιμετωπίζουν.
 

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Γιώργος Κοψιδάς και  Γιώργος Κυριάκου.

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γρηγόρης Χαλιακόπουλος στη Στοά του βιβλίου
12.10.2016 10:47
Οι εκδόσεις Άγκυρα σας προσκαλούν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου με τίτλο «Το ανάθεμα – Η Νάντια της Γιόλακας» στη Στοά του βιβλίου.
“Soleil politique”: παρουσίαση βιβλίου
14.07.2016 10:17
Στο Circuits and Currents. Project Space of the Athens School of Fine Arts, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου των εκδόσειων Paraguay, Soleil politique του Pierre Bal-Blanc στις 17 Ιουλίου 2016.
Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ιωάννου, Ανατέμνοντας την κρίση
20.05.2016 10:20
Οι Εκδόσεις Παπαζήση με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ιωάννου Ανατέμνοντας την κρίση σας προσκαλούν σε μία συζήτηση για την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
Παρουσίαση του βιβλίου  Η Οργή του Ανδρέα!
03.02.2016 09:57
Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Α. Παπανδρέου με τίτλο Η Οργή του Ανδρέα!
Tα Public υποδέχονται την Σώτη Τριανταφύλλου για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου
21.01.2016 12:53
Τα Public Συντάγματος και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σώτης Τριανταφύλλου με τίτλο Πλουραλισμός, πολυπολιτισμικότητα, ενσωμάτωση, αφομοίωση: Σημειώσεις για τη σύγχρονη ανοιχτή κοινωνία την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016.