H αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση Πανγαία που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Venus Project διοργανώνει τη πρώτη παρουσίαση βιβλίου και συγκεκριμένα του

Jacque FrescoThe best that money can\’t buy” σε ελληνική μετάφραση, με τον τίτλο «Ό,τι αξίζει δεν κοστίζει» την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 20.00.

Η έκδοση του βιβλίου αποτέλεσε για την Πανγαία έναν από τους πολύ βασικούς στόχους της στα πλαίσια της ενημέρωσης της Ελληνικής κοινωνίας για το Venus Project και την Οικονομία βάσει Πόρων.

Στο «Ό,τι αξίζει δεν κοστίζει» ο Jacque Fresco παρουσιάζει τις πρωτοπόρες και καινοτόμες προτάσεις του για ένα κόσμο βιώσιμο και ασφαλή, ένα κόσμο όπου η φτώχεια, οι στερήσεις, η πολιτική και ο πόλεμος μπορούν να βρεθούν για πάντα στο παρελθόν της ανθρώπινης εξελικτικής ιστορίας.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εγχειρίδιο για όλους όσους θα ήθελαν να μάθουν αλλά και να κατανοήσουν τι είναι η Οικονομία που βασίζεται στους Πόρους, η οποία αποτελεί το θεμέλιο του Venus Project και αποκτά μια πολύ ιδιαίτερη σημασία μέσα σ’ αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη χρονικά συγκυρία σε παγκόσμιο επίπεδο. Το βιβλίο του Jacque Fresco δίνει ρεαλιστικές και βιώσιμες λύσεις στα αδιέξοδα τα οποία όλοι οι άνθρωποι, σ’ ολόκληρο τον κόσμο, καθημερινά αντιμετωπίζουν.
 

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Γιώργος Κοψιδάς και  Γιώργος Κυριάκου.