Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Αφιέρωμα στον ποιητή Γιώργο Δουατζή στο Bacaro

Αφιέρωμα στον ποιητή Γιώργο Δουατζή στο Bacaro

Το Bacaro παρουσιάζει μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Γιώργο Δουατζή στην οποία θα παρουσιαστούν και τα νέα έργα του ποιητή

των εκδόσεων Καπόν “Το σπασμένο παιχνίδι – Η τελευταία συνέντευξη του Κώστα Αξελού” και η ποιητική συλλογήΣχεδίες”.


Για το έργο του τιμώμενου ποιητή θα μιλήσουν οι: Κώστας Γεωργουσόπουλος, Μάριος Μπέγζος, Γιώργος Ίκαρος Μπαμπασάκης.

 

Θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί:  Άγγελος Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης Αποσκίτης, Νάντια Μουρούζη, Κωνσταντίνα Σαββίδου,  Δήμητρα Χατούπη και ο Γιώργος Δουατζής.


Θα παίξουν και θα τραγουδήσουν οι Σάκης Βαργεμτζίδης, Χάρης Γιούλης, Δαυίδ Ναχμίας, Θάνος Πολύδωρας, Γιούλη Περβολαράκη και ο Γιώργος Ψυχογιός.
 

 

Έργα για την ποίηση Δουατζή εκθέτει ο ζωγράφος Μιχάλης Αμάραντος.

Σχετικές ειδήσεις
Συνάντηση με τον ποιητή Γιώργο Κακουλίδη
06.07.2016 10:03
Ο ποιητής Γιώργος Κακουλίδης συναντά και συνομιλεί με τους φίλους του με αφορμή την έκδοση της τελευταίας του ποιητικής συλλογής με τίτλο Μην ακούς τον παράδεισο την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 στο poems ‘n crimes των Εκδόσεων Γαβριηλίδης.
Μια βραδιά αφιερωμένη στον Νικόλα Κάλας
23.06.2016 10:48
Το περιοδικό «Μανδραγόρας» και οι Εκδόσεις Γαβριηλίδης διοργανώνουν μια βραδιά αφιερωμένη στον σημαντικό ποιητή, διανοητή, θεωρητικό της λογοτεχνίας και τεχνοκριτικό Νικόλα Κάλας (1907-1988).
Με τα λόγια (γίνεται): Αφιέρωμα στον Robert Duncan στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
09.03.2016 13:38
Στο πλαίσιο των εορτασμών για τον “Μήνα της ποίησης” η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι μηνιαίες ποιητικές συναντήσεις «Με τα λόγια (γίνεται)», στο καθιερωμένο ετήσιο αφιέρωμά τους σε Αμερικανό ποιητή –μετά την Emily Dickinson, τον William Carlos Williams και την Elizabeth Bishop– παρουσιάζουν βραδιά αφιερωμένη στον Robert Duncan.
Ένα τραγούδι για τον Θωμά: αφιέρωμα στον Θωμά Γκόρπα στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων
17.02.2016 13:54
Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, στον κατανυκτικό χώρου του Θεάτρου της οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής, θα λάβει χώρα μια βραδιά αφιερωμένη στον θρυλικό ποιητή Θωμά Γκόρπα (1935-2003), που ύμνησε την καθημερινή ζωή στην Αθήνα, στο πατάρι του Λουμίδη, στα στέκια και στα καπηλειά της αγέρωχης θλίψης και του πικραμένου χιούμορ.
Μια βραδιά αφιερωμένη στον ποιητή Νίκο Καρούζο στο Θέατρο Τέχνης
11.02.2016 14:15
Το Θέατρο Τέχνης μας προσκαλεί στο Υπόγειο σε μια βραδιά αφιερωμένη στον ποιητή Νίκο Καρούζο.