Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Χριστούγεννα στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη

Χριστούγεννα στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη

Ο «Μύλος» στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει τον Διογένη Δασκάλου και τους Monie & Monie Conniente για λίγες παραστάσεις από την Παρασκευή …


23 Δεκεμβρίου 2011.

 

Ελάτε όλοι στο χωριό του Αϊσιχτίρ. Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ, γδύνεται Αη Βασίλης. Οι MONIE & MONIE CONNIENTE ντύνονται τάρανδοι και σας περιμένουν.

 

Για να ζήσετε μαζί τα φετινά ΧΡΩΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και να υποδεχθείτε τη νέα ΔΡΑΧΜΟΧΡΟΝΙΑ. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ.

 

Πάει ο παλιός ο χρόνος. ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ.


Τα πιο πλούσια ΦΤΩΧΟΥΓΕΝΝΑ στο CLUB του ΜΥΛΟΥ. Από 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Πάει ο Παλιός ο Χρόνος, ας χορτάσουμε παιδιά!


- Είναι αλήθεια ότι άνοιξε το κλειστό επάγγελμα του Αη Βασίλη;
- Το Αϊ είναι χαϊδευτικό του PSI;


- Είναι αλήθεια ότι οι τάρανδοι φέτος ζήτησαν επίδομα έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία;
- Φορολογείται το τούλι για το Χριστούλη;


- Αληθεύει ότι έπιασε το ΙΚΑ τον Αϊ Βασίλη γιατί δεν είχε δηλωμένους ούτε τη γυναίκα του, ούτε τα νανάκια και δούλευαν τόσα χρόνια χωρίς ένσημα;


- Είναι αλήθεια ότι ο Αϊ Βασίλης ενώ με αυτασφάλιση κολλούσε βαρέα και ανθυγιεινά για τον εαυτό του, δεν έδινε αποδείξεις για τα δώρα γιατί τα ‘παιρνε μαύρα από τους γονείς;


- Η φάτνη του Χριστούλη πόσα τετραγωνικά ήτανε; Γιατί την δήλωσαν ο Ιωσήφ και η Γυναίκα του σαν α’ κατοικία ενώ ήταν εξοχικό και αυθαίρετο;


- Το άστρο της Βηθλεέμ, ήταν ή δεν ήταν ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ;
- Μήπως οι 3 μάγοι ήταν απεσταλμένοι της Τρόϊκα;

 

- Το φάντασμα των Χριστουγέννων φέτος θα είναι Έλληνας;

 

Σχετικές ειδήσεις
Tα Χριστούγεννα της Κάρμεν. Έρως Παθιασμένος, συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
19.12.2016 13:38
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί στα Χριστούγεννα της Κάρμεν, μία μουσική παράσταση με τη Μάγδα Μαυρογιάννη στο ρόλο της Κάρμεν, η οποία θα παρουσιαστεί στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2016.
Οι White Lies live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
28.11.2016 11:28
Οι White Lies έρχονται στην Ελλάδα για δύο lives σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 3 Δεκεμβρίου 2016 στο Gagarin 205 και στις 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Principal Club.
Οι Sleepin Pillow live στο Fix Factory of Sound
25.11.2016 14:55
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη. Opening act: Stained Veil.
O Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente στο Kremlino
18.10.2016 17:12
Ποιο «Κρεμλίνο»; Τα Γκρέμλινς από τη Θεσσαλονίκη έρχονται για να γκρεμίσουν το «Κρεμλίνο» σε μία μόνο νύχτα! Γιατί, κυρίες και κύριοι, έρχονται! Ο θερμαστής της σάτιρας με τους υπερθεματιστές του, ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente, καταφθάνουν από τον κατάμαυρο Λευκό Πύργο, στο κατακόκκινο «Kremlino», για μία μόνο εμφάνιση την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, που θα σπάσει φρόκαλα!
Reworks 2016 στη Θεσσαλονίκη
18.08.2016 11:35
Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβρης, Reworks. Τρείς λέξεις με διαφορετική σημασία άρρηκτα πια συνδεδεμένες με μια ακόμη λέξη. Γιορτή!