Η Maria Eugenia Rivera αγαπά το μετάξι, γι αυτό και εκφράζει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες πάνω σε αυτό. Τη δουλειά της δε μπορείτε να τη φορέσετε, αλλά να τη θαυμάσετε σε μια έκθεση του Δήμου Αθηναίων.

Η Maria Eugenia Rivera αγαπά το μετάξι, γι αυτό και εκφράζει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες πάνω σε αυτό. Τη δουλειά της δε μπορείτε να τη φορέσετε, αλλά να τη θαυμάσετε στην έκθεση που οργάνωσε προς τιμήν της ο Δήμος Αθηναίων.

Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με την πρεσβεία της Χιλής, παρουσιάζουν την έκθεση ζωγραφικής σε μετάξι, της Maria Eugenia Rivera.

Η έκθεση, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων έως και τις 5 Οκτωβρίου, έχει τίτλο, Το Χρώμα του Μεταξιού.

H Maria Eugenia Rivera, έχει γεννηθεί στη Χιλή. Από πολύ μικρή ηλικία, είχε δείξει το ενδιαφέρον της για τις τέχνες και ιδιαίτερα στη ζωγραφική. Αρχικά, σπούδασε Νομική, όμως η μητέρα της στάθηκε αφορμή για να ανακαλύψει το ταλέντο της.

Έτσι, για αρκετό καιρό, ασχολήθηκε με την κεραμική. Υστερα όμως από ένα σεμινάριο στο Buenos Aires σχετικά με τη ζωγραφική πάνω σε μετάξι, άλαξε καλλιτεχνική κατεύθυνση και σήμερα είναι μία από τις καλύτερες στο είδος της.

INFO
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα Ν.Γύζης: Ακαδημίας 50, τηλ.: 210 3621601
Διάρκεια Eκθεσης: έως 5 Οκτωβρίου