Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Απαλόοοο

Απαλόοοο
Η Maria Eugenia Rivera αγαπά το μετάξι, γι αυτό και εκφράζει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες πάνω σε αυτό. Τη δουλειά της δε μπορείτε να τη φορέσετε, αλλά να τη θαυμάσετε σε μια έκθεση του Δήμου Αθηναίων.

Η Maria Eugenia Rivera αγαπά το μετάξι, γι αυτό και εκφράζει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες πάνω σε αυτό. Τη δουλειά της δε μπορείτε να τη φορέσετε, αλλά να τη θαυμάσετε στην έκθεση που οργάνωσε προς τιμήν της ο Δήμος Αθηναίων.

Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με την πρεσβεία της Χιλής, παρουσιάζουν την έκθεση ζωγραφικής σε μετάξι, της Maria Eugenia Rivera.

Η έκθεση, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων έως και τις 5 Οκτωβρίου, έχει τίτλο, Το Χρώμα του Μεταξιού.

H Maria Eugenia Rivera, έχει γεννηθεί στη Χιλή. Από πολύ μικρή ηλικία, είχε δείξει το ενδιαφέρον της για τις τέχνες και ιδιαίτερα στη ζωγραφική. Αρχικά, σπούδασε Νομική, όμως η μητέρα της στάθηκε αφορμή για να ανακαλύψει το ταλέντο της.

Έτσι, για αρκετό καιρό, ασχολήθηκε με την κεραμική. Υστερα όμως από ένα σεμινάριο στο Buenos Aires σχετικά με τη ζωγραφική πάνω σε μετάξι, άλαξε καλλιτεχνική κατεύθυνση και σήμερα είναι μία από τις καλύτερες στο είδος της.

 

INFO
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα Ν.Γύζης: Ακαδημίας 50, τηλ.: 210 3621601
Διάρκεια Eκθεσης: έως 5 Οκτωβρίου

Σχετικές ειδήσεις
Τάσεις: Ζωγραφική έκθεση στο Contemporary Space Athens
09.11.2016 13:27
Η ομάδα «Ανεξάρτητοι Εικαστικοί Καλλιτέχνες» παρουσιάζει την ζωγραφική έκθεσή της με τίτλο «Τάσεις» στο Contemporary Space Athens, στην Πλάκα.
Ανακαλύπτοντας την ελληνική ζωγραφική: Έκθεση στην Πινακοθήκη Κυκλάδων
25.04.2016 12:31
Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης σας προσκαλεί τη Μ.Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 και ώρα 21:15, στην Πινακοθήκη Κυκλάδων, στα εγκαίνια της έκθεσης ''Ανακαλύπτοντας την ελληνική ζωγραφική'', μέσα από την συλλογή του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, με την επιμέλεια του Γεώργιου Αλτουβά.
Ο κόσμος του Οδυσσέα Ελύτη. Ποίηση και ζωγραφική: Έκθεση – Αφιέρωμα στο Τελλόγλειο Ίδρυμα
02.02.2016 13:22
To Τελλόγλειο Ίδρυμα παρουσιάζει μια ιδιαίτερα φιλόδοξη και σημαντική έκθεση για τον Μάρτιο-Μάιο 2016 με τίτλο «Ο κόσμος του Οδυσσέα Ελύτη. Ποίηση και Ζωγραφική» με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατό του.
Μορφές σε αστικά τοπία: έκθεση της Σοφίας Λέρτα στη γκαλερί του Black Duck
08.01.2016 10:19
Σε έναν κόσμο σκιών μας μεταφέρει με την ζωγραφική της η Σοφία Λέρτα, η οποία παρουσιάζει την τελευταία της δουλειά, στην γκαλερί του Black Duck, από τις 13 έως τις 31 Ιανουαρίου 2016.
Στο ταξίδι της γραμμής: Έκθεση του Ηλία Παπανικολάου στον Εικαστικό Κύκλο
18.12.2015 16:40
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, παρουσιάζεται στην γκαλερί Εικαστικός Κύκλος, στο Κολωνάκι η νέα ζωγραφική δουλειά του Ηλία Παπανικολάου με τον τίτλο ‘’Στο ταξίδι της γραμμής’’.