Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Χριστούγεννα στο Ίδρυμα Β και Μ Θεοχαράκη

Χριστούγεννα στο Ίδρυμα Β και Μ Θεοχαράκη

Το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη υποδέχεται τα Χριστούγεννα με εορταστικές συναυλίες για μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα

το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:


• Η Νυχτερίδα του Strauss, μία χριστουγεννιάτικη γιορτή

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:30

Οι 4 καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες: Κάτια Πάσχου, σοπράνο, Αγγελική Καθαρίου, μέτζο-σοπράνο, Γιάννης Φίλιας, τενόρος, Γιώργος Ματθαιακάκης, βαρύτονος με τη συνοδεία του Μανώλη Παπασηφάκι στο πιάνο ερμηνεύουν αποσπάσματα από την οπερέτα Η Νυχτερίδα του Johann Strauss, καθώς και γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Μία συναυλία για όλους τους λάτρεις της όπερας, αλλά και όσους θέλουν να τη γνωρίσουν. Με τη συμμετοχή των μαθητών του παιδικού εργαστηρίου Φωνητικής του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη και της Χορωδίας της Σχολής Ι. Μ. Παναγιωτόπουλου, η οποία συμμετέχει αφιλοκερδώς.

 

• Άγγελοι, Ποιμένες και Μάγοι Μουσικές για τα Χριστούγεννα από το Μεσαίωνα ως τον 21ο αιώνα

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:30

Μία βραδιά με χριστουγεννιάτικες μουσικές απ’ όλες τις γωνιές της Ευρώπης παρουσιάζει το σύνολο μπαρόκ μουσικής Sinfonia, ένα από τα παλιότερα στην Ελλάδα στο χώρο της παλιάς μουσικής. Αποτελείται από τους: Φανή Γκάρτζου, φλάουτo με ράμφος, Γιάννη Παπαγιάννη , φλάουτo με ράμφος και μπαρόκ όμποε, Έφη Μηνακούλη, θεόρβη, Άγγελο Ρεπαπή, βιόλα ντα γκάμπα και Κατερίνα Κτώνα, τσέμπαλο, ενώ στη συγκεκριμένη συναυλία συμμετέχει και ο διεθνούς φήμης κόντρα τενόρος, Michael Chance.
 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Transcending Romanticism, συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
09.02.2017 11:37
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 στη συναυλία με τίτλο Transcending Romanticism –Υπερβατικός Ρομαντισμός, με την Αμαλία Κουντούρη στο φλάουτο και τη Μυρτώ Ακρίβου στο πιάνο.
Tα Χριστούγεννα της Κάρμεν. Έρως Παθιασμένος, συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
19.12.2016 13:38
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί στα Χριστούγεννα της Κάρμεν, μία μουσική παράσταση με τη Μάγδα Μαυρογιάννη στο ρόλο της Κάρμεν, η οποία θα παρουσιαστεί στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2016.
Η Βασιλική Καρακώστα σε μία συναυλία Ελληνικής Δημοτικής μουσικής στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
18.10.2016 14:44
Η ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Θεοχαράκη το concerto δώδεκα κλασικών τραγουδιών της Ελληνικής δημοτικής και λαϊκής μουσικής παράδοσης, ενορχηστρωμένα με τον παγκόσμιο κλασικό ήχο.
Red Velvet: μία παθιασμένη συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
03.10.2016 11:37
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε «ένα μουσικό ταξίδι που ξυπνά αισθήσεις και προκαλεί συγκινήσεις…».
Aπό τον F. Chopin στον A. Piazzolla, με τον Σπύρο Μοσχόπουλο στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
24.03.2016 16:35
O διακεκριμένος σολίστ του πιάνου και συνθέτης Σπύρος Μοσχόπουλος, έρχεται στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, σε μία συναυλία όπου θα συνδυάσει το λυρισμό και την ευαισθησία της μουσικής του μεγάλου ρομαντικού συνθέτη, με το πάθος και το παλμό του tango nuevo.