Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι 9MM και Οι άθλιοι του Ουγκό στο Kookoo Live Music Bar

Οι 9MM και Οι άθλιοι του Ουγκό στο Kookoo Live Music Bar

Οι 9ΜΜ και ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΟΥΓΚΟ μοιράζονται την σκηνή του KOOKOO Live Music Bar, για να παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια μαζί …
 

με παλαιότερα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011.


Οι 9ΜΜ, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλείας, που βρήκε θετική ανταπόκριση σε κοινό και κριτικούς, συνεχίζουν να γράφουν νέα τραγούδια τα οποία θα μας παρουσιάσουν για πρώτη φορά, μαζί με τα παλαιότερα αλλά και επιλεγμένες διασκευές. Μελωδικές αλλά και ηλεκτρονικές στιγμές συνθέτουν έναν progressive ήχο και ο στίχος “θυμός” για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και στη ζωής μας.

 


Οι 9ΜΜ είναι: Μιχάλης Σκαράκης  - φωνήΤόλης Λυμπερόπουλος – κιθάρες, Κώστας Ξηρογιάννης μπάσο , Άγγελος Βαφειάδης – πλήκτρα, Μαυρίκος Σκαράκης – τύμπανα.


 
ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΟΥΓΚΟ, με κεντρικό τους στοιχείο τον χιουμοριστικό στίχο πειραματίζονται πάνω σε όλα τα είδη της μουσικής, funk, rock, ethnic , hiphop ,και σε ρυθμούς από 4/4 ως και 9/8.

 


“επ – ωπ! Hip hop” είναι ο τίτλος της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς και “ΟΧΙ!” ο τίτλος της δεύτερου δίσκου που μόλις κυκλοφόρησε και θα παρουσιάσουν πρώτη φόρα στο ΚοοΚοο. Γκάζια, γκρούβια με ανατρεπτικό στίχο και διακωμώδηση της σημερινής πραγματικότητας.


 

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΟΥΓΚΟ είναι: Ούγκο Βάρβογλης - Φωνή , Σαξόφωνο, Κώστας Περόγλου - Φωνή, Τύμπανα, Γιώργος Τσουράπης - Φωνή, Κιθάρα, Βύρων Τσουράπης – Φωνή, Μπάσο .
 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
14.11.2016 11:04
Οι The xx ανακοίνωσαν σήμερα τις λεπτομέρειες για την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης τρίτης δισκογραφικής τους δουλειάς. Το άλμπουμ ονομάζεται “I See You”, περιέχει δέκα νέα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου από την Young Turks και την Feelgood Records.
The Bittersweet live στο Ίλιον Plus
06.05.2016 14:44
Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 οι The Bittersweet κάνουν ένα διάλλειμα από την παραγωγή της δεύτερης δισκογραφικής τους δουλειάς "The Age of New Delirium" και ανεβαίνουν στη σκηνή του Ilion plus!
Desert Monks live @ Kookoo
06.05.2016 14:17
Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 η σκηνή του Kookoo υποδέχεται τους Desert Monks για παρουσιάσουν υλικό από την επερχόμενη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Μαζί τους θα βρίσκεται ο Orin Kilo με τη μπάντα του.
Οι Borderline Syndrome live στο Kookoo
28.04.2016 15:37
Οι BORDERLINE SYNDROME παρουσιάζουν ζωντανά τη 2η κυκλοφορία τους 'SYNAPSES' EP στο Kookoo Live Music Bar την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε φυσική και ψηφιακή μορφή.
Οι StarWound live στο Booze
02.03.2016 15:34
Μετά την επίσημη παρουσίαση της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς “Miles to Walk”, οι StarWound έρχονται για πρώτη φορά στο Booze την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016.