Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Ο Scott McCloud Live at Closer Alternative Bar

Ο Scott McCloud Live at Closer Alternative Bar

Ο Scott McCloud, ένα χρόνο μετά την ιδιαίτερη εμφάνισή του με τους Paramount Styles στην Αθήνα, επιστρέφει για ένα μοναδικό ακουστικό

set στο Closer Alternative Bar, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.


Πρόκειται για μια από τις ελάχιστες solo εμφανίσεις που πραγματοποιεί, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσει γνωστά τραγούδια των Girls vs. Boys και των Paramount Styles σε ακουστικές εκτελέσεις, αλλά και διασκευές σε αγαπημένα του τραγούδια από συγκροτήματα της αμερικάνικης hardcore punk σκηνής (Misfits, Black Flag, Minot Threat κ.α.).
Η μουσική σταδιοδρομία τού Scott McCloud ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του \'80 με τους Soulside, που σύντομα θα μετεξελίσσονταν στους θρυλικούς Girls vs Boys. Με έξι δίσκους στο ενεργητικό τους και τραγούδια ύμνους - Bulletproof cupid, Superfire και Disco six six six - αναδείχθηκαν σε μια από τις σημαντικότερες μπάντες της ανεξάρτητης κιθαριστικής σκηνής των 90\'s-00\'s.

 


Εδώ και τέσσερα χρόνια, ο McCloud συνεχίζει την πορεία του με το σχήμα των Paramount Styles. Μαζί του και ο, συνοδοιπόρος του από την εποχή των Girls vs. Boys, Alexis Fleisig. Έχουν κυκλοφορήσει δύο πολύ αξιόλογα albums και πριν από ένα περίπου χρόνο πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση στο An Club.

 


Η βραδιά αναμένεται φορτισμένη, με τον McCloud να αποδίδει ακουστικά το πρώιμο και όψιμο μουσικό παρελθόν του, αλλά και γεμάτη εκπλήξεις, καθώς η εμφάνισή του αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τους «δικούς» μας False Alarm για την ηχογράφηση του πρώτο τους επτάϊντσου. Μετά το live θα ακολουθήσει dj set από τον ίδιο τον McCloud. Be There!
 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Blue Note Organ Trio live στο Beton7
05.01.2017 17:22
Μετά από πολύμηνη απουσία από τα Αθηναϊκά συναυλιακά δρώμενα, αλλά και μια πολύ επιτυχημένη πρόσφατη εμφάνιση στο φεστιβάλ Jazz on Tinos, το Blue Note Organ Trio επιστρέφει στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Beton7.
Ο Ρένος και το Πλήρωμα του Χρόνου για ακόμα μία εμφάνιση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
29.11.2016 15:24
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, "Το Πλήρωμα Του Χρόνου" και η Δώρα Τσίγκα θα βρεθούν για μία ακόμη εμφάνιση στο Γυάλινο – Up Stage την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου.
Οι Blue Note Organ Trio live στο Beton 7
20.10.2016 17:08
Μετά από πολύμηνη απουσία από τα Αθηναϊκά συναυλιακά δρώμενα, αλλά και μια πολύ επιτυχημένη πρόσφατη εμφάνιση στο φεστιβάλ Jazz on Tinos, το Blue Note Organ Trio επιστρέφει στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Beton7.
Η Ευρυδίκη στην Αρχιτεκτονική Live
30.03.2016 14:02
Η Ευρυδίκη μετά από έναν πολύ δημιουργικό χειμώνα, επιστρέφει για μία και μόνο εμφάνιση στην Αρχιτεκτονική, την Κυριακή 17 Απριλίου. Αφορμή το καινούργιο της τραγούδι «ΠΑΓΟΣ» σε στίχους της Sunny Μπαλτζή και μουσική του Bob Κατσιώνη που μόλις κυκλοφόρησε από την 14music.
Η Idra Kayne επιστρέφει στο Gazarte!
05.02.2016 17:08
Μισή Ελληνίδα μίση Αφρικανή, η Idra Kayne θεωρείται η Soul Funk Queen της πόλης και επιστρέφει για μία ακόμη δυναμική εμφάνιση στο Roof Stage του GAZARTE παρουσιάζοντας ένα uplifting set με το δικό της πρωτότυπο υλικό και κομμάτια που αγαπάει και διασκευάζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.