Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι Karma To Burn για δύο συναυλίες στην Ελλάδα

Οι Karma To Burn για δύο συναυλίες στην Ελλάδα

Έχοντας κυκλοφορήσει αισίως τον πέμπτο τους δίσκο "V", οι Karma To Burn από την δυτική Βιρτζίνια έρχονται να μας ταρακουνήσουν για τα καλά στην Αθήνα

στο An Club την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη στο Eightball Club στις 17 του μήνα.
 

Η συνταγή είναι απλή. Κιθάρα - μπάσο - τύμπανα.


Πιο βαρύ απ\' ότι ο ανθρώπινος νους μπορεί να φανταστεί. Πιο groovy, απλά δεν γίνεται!


Τα live τους είναι κάτι παραπάνω από μια εμπειρία ζωής . Οι μυημένοι γνωρίζουν καλά.


Ρυθμοί που ξεσηκώνουν, αίσθηση ελευθερίας και όλα είναι πάνω-κάτω.


Αν αυτό είναι κάτι που φαντάζει ιδανικό, τότε είναι κάτι που πρέπει να ζήσεις!

Σχετικές ειδήσεις
Η Irene για ένα live στο Faust
23.11.2016 11:34
Η Irene, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα της single με τίτλο “Like a rainbow” και “Invisible love” με τη Minos Emi σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, ξεκινάει τις live εμφανίσεις από το Faust, έχοντας στις αποσκευές της και το τρίτο της single με τίτλο “Destination unknown”, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Universal Music.
Οι Ιάπωνες Boris για πρώτη φορά στην Ελλάδα
31.08.2016 17:22
Οι Ιάπωνες Boris, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του experimental / κιθαριστικού ήχου παγκοσμίως, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club!
Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε καλοκαιρινή περιοδεία
01.07.2016 10:30
Η Φωτεινή Βελεσιώτου έχοντας στις αποσκευές της μια πετυχημένη χειμερινή σεζόν με πολλές sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και στην επαρχία, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών.
The Budos Band live @ Gagarin 205
09.05.2016 14:55
Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, οι Budos Band έρχονται στο Gagarin 205. Η σπουδαιότερη funk-soul κολεκτίβα και μια εμβληματική μπάντα βιρτουόζων μουσικών, έρχονται, επιτέλους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για ένα live που αναμενόταν καιρό!
Γιάννης Χαρούλης: Οι πρώτες συναυλίες για το καλοκαίρι 2016
05.05.2016 17:02
Μετά από έναν χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή και την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης θα κάνει και φέτος, ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.